מישהו יכול להעלות לי את תוכנת נתיב?

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות לי את התוכנה של נתיב? יש לי שם משתמש וסיסמא אבל אין לי הדיסק שלהם.

• הוסף לסימניות
אל תוריד!!! את מה שמכל הלב הביא, הוא הביא תוכנה של נתיב לחסימה טוטלית, ואתה אני מבין אם יש לך שם וסיסמא אז לא זה מה שאתה מחפש..

• הוסף לסימניות
אחרי ההורדה וההתקנה של התוכנה שהבאתי, ניתן להכניס שם משתמש וסיסמא.
וזה בדיוק התוכנה שאתה מחפש.

• הוסף לסימניות
אתה הבאת את זה פעם באחד הפרומים, והיתי צריך את זה באמת לחסימה טוטלית, ולא היה שום זמן לכתוב שם וסיסמא אלא ישר חסם, תתקן אותי אם אני טועה...

• הוסף לסימניות
בעיקרון זה עבור חסימה טוטאלית.
אבל אפשר אחרי ההתקנה להכניס שם משתמש וסיסמא בנתיב.

• הוסף לסימניות
א. ידוע לכם אם התוכנה של מכל הלב חוסמת גם כניסה של נטסטיק?

ב. האם אפשר להסיר אותה באופן עצמאי בקלות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1570207:
א. ידוע לכם אם התוכנה של מכל הלב חוסמת גם כניסה של נטסטיק?

ב. האם אפשר להסיר אותה באופן עצמאי בקלות?
זה חוסם את המחשב מגלישה.
כך שלא משנה אם תגלשי מהראוטר שלך, או עם wifi או נטסטיק, או כל דבר אחר. הכל יחסם.

בקלות? לא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1570221:
זה חוסם את המחשב מגלישה.
כך שלא משנה אם תגלשי מהראוטר שלך, או עם wifi או נטסטיק, או כל דבר אחר. הכל יחסם.

בקלות? לא...

זו התשובה הנכונה. תודה.

אוסיף דבר אחד: ניתן להשאיר אימייל פתוח. ואז ניתן לקרוא את האימיילים ולעדכן אנטי-וירוס דרך נטסטיק או ווייפיי או כל דבר אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1570228:
אשמח ליותר הסבר

ניתן להסיר ע"י פניה לנתיב. עולה 100 ש"ח.

כמו"כ התוכנה תוסר ע"י אתחול המחשב.
ולכן כדי שיהיה חסימה אמיתית כדאי מאוד להסיר את הווייפיי. השירות ניתן חינם ע"י כמאה טכנאים של אאוטנט בכל רחבי הארץ בטל 0722613613
ובחו"ל אצל TAG
מי שיכול להעלות את מספר הטלפון שלהם יבוא על הברכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מכל הלב;1570231:

אם כך אז זה מצויין, תודה!

דר"א איך משאירים אפשרות לעדכוני א.וירוס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מכל הלב;1570231:

כמו"כ התוכנה תוסר ע"י אתחול המחשב.
ולכן כדי שיהיה חסימה אמיתית כדאי מאוד להסיר את הווייפיי. השירות ניתן חינם ע"י כמאה טכנאים של אאוטנט בכל רחבי הארץ בטל 0722613613
ובחו"ל אצל TAG
מי שיכול להעלות את מספר הטלפון שלהם יבוא על הברכה.

הבעיה שביקשו ממני לחסום מחשב של בחור ויש לי לזה רק רבע שעה ביום לניתוק + החזרה למקום... ואאוטנט זה מינימום חצי יום

• הוסף לסימניות
באם הינך מעוניין שישאר מייל פתוח, יש לעשות כך: להפעיל את תוכנת אאוטלוק (מקבוצת אופיס), ולשלוח עימו מייל פעם אחת. ואח"כ להתקין את תוכנת החסימה. מעכשיו יהיה הכל חסום ורק המייל ישאר פתוח (דרך אאוטלוק) וכן עדכוני אנטי-ווירוס.

פרטים נוספים יש גם כאן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1570252:
הבעיה שביקשו ממני לחסום מחשב של בחור ויש לי לזה רק רבע שעה ביום לניתוק + החזרה למקום... ואאוטנט זה מינימום חצי יום

למה מינימום חצי יום?

תסכמו עם הטכנאי שיחסום על המקום ויחזיר מיד (10-20 דק' כל הסיפור).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מכל הלב;1570266:
למה מינימום חצי יום?

תסכמו עם הטכנאי שיחסום על המקום ויחזיר מיד (10-20 דק' כל הסיפור).

התקשרתי אליהם וביקשו שאביא את זה בערב ואקח זאת למחרת (באותו מיקום שקרוב אלי)

בכ"מ עדיף שאעשה זאת לבד יותר מהיר ולהוציא ציפ מאחורה זה לא כ"כ מסובך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה