מישהו יכול להעלות לי את תוכנת נתיב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מכל הלב;1570263:
באם הינך מעוניין שישאר מייל פתוח, יש לעשות כך: להפעיל את תוכנת אאוטלוק (מקבוצת אופיס), ולשלוח עימו מייל פעם אחת. ואח"כ להתקין את תוכנת החסימה. מעכשיו יהיה הכל חסום ורק המייל ישאר פתוח (דרך אאוטלוק) וכן עדכוני אנטי-ווירוס.

פרטים נוספים יש גם כאן

אין אאוטלוק, ואני צריךעדכוני וירוס מה עושים?

• הוסף לסימניות
בכל מקרה התוכנה אינה חוסמת כלל עדכוני אנטי-ווירוס.

• הוסף לסימניות
במקרה שמדובר בבן משפחה קרוב, צריך וחייבים לדעת, שגם אם מתקינים נתיב על המחשב, ו/או שולפים את צ'יפ הwifi מהנייד, תמיד להשאר בהשגחה, עד כמה שניתן.. אלו לא פיתרונות בלתי הפיכים..!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1570284:
במקרה שמדובר בבן משפחה קרוב, צריך וחייבים לדעת, שגם אם מתקינים נתיב על המחשב, ו/או שולפים את צ'יפ הwifi מהנייד, תמיד להשאר בהשגחה, עד כמה שניתן.. אלו לא פיתרונות בלתי הפיכים..!

כל כך נכון.

• הוסף לסימניות
הייתי ממליץ למי שרוצה ייתר הגנה, להתקין בנוסף לתוכנה דלעיל, גם את inet
ולהתקין ג"כ תוכנה נוספת כ"טלאי", שישמור על זה שלא יוכלו למחוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1570252:
הבעיה שביקשו ממני לחסום מחשב של בחור ויש לי לזה רק רבע שעה ביום לניתוק + החזרה למקום... ואאוטנט זה מינימום חצי יום
עדיף לך לבקש ממנו את המחשב לצורך החסימה, ולהחזיר לו אותו כשהוא חסום.
הרעיון הכי טפשי ששמעתי מחיי, זה לנסות לחסום מחשב של בחור שלא בידיעתו.
זה משדר לו מסר של חוסר אמון, וזה גם מה שהוא יחזיר, תדמיינו כמה שאתם רוצים שיהיה בזה תועלת, אני מבטיח לכם שזה יגרום רק נזק.
(תספרו לי בעוד שבוע אם המחשב נותר חסום..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה