כללי מישהו יכול לעזור?? בדחיפות..

• הוסף לסימניות
אני מעלה טקסט של ברכת המזון לאילוס' וכל הדגשים בטקסט בורחים הצידה..
מה אפשר לעשות? :confused:

קבצים מצורפים

• ברכה-01.jpg
    KB 737.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לנסות לייבא לאינדי' ולבדוק האם הפונט שאתם משתמשים תומך בניקוד....

• הוסף לסימניות
זה פונט ליבורנו יש לי גם אוסקר, האם הם תומכים? איזה פונטים תומכי ניקוד יש?

• הוסף לסימניות
פונטים של פונטייפ תומכי ניקוד.
של פונטביט- רק אן אתה קונה כזה במחיר מפולפל

• הוסף לסימניות
כמו שתקווה אמרה..זה מאד מעצבן
הפונטים לא תומכים ניקוד.
אז אף פעם לא השתמשתי בפונטים של פונטביט לטקסט מנוקד אלא אם כן הוא לא מאד ארוך ואז שיניתי אחד אחד.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם... החלפתי לקורן והכל הסתדר..

• הוסף לסימניות
מ"מ אמנם פונטים שלא תומכים ניקוד מדויק לא רצוי להשתמש לטקסט ארוך, בעיקר מפני שהניקוד ששמו להם הוא שמן מדי.
(לטקסט מודגש הייתי דווקא כן משתמש במקום לקנות משקל אחד במחיר של 18..)

אך ספציפית הבעיה שכאן נתנת לפיתרון פשוט עם הסקריפט המצורף. (שסה"כ מריץ גרפ פשוט)

מה שהחלפת לקורן (מנוקד מלא אני משער) עזר, כי הפונט בנוי לתמיכה מלאה בניקוד ואוטמטית עושה ההחלפות הנצרכות.

קבצים מצורפים

• מחליף דגשים הפוכים.zip
    772 ביטים · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה