כללי מישהו יכול לעזור לי עם תמחור?

• הוסף לסימניות
קיבלתי עבודה שעדיין לא עשיתי כמוה עד עכשיו:
עיתון משפחתי- עיתון ח"פ שכולל: מאמרים, סיפורים, ברכות, מזל"טים, שעשועונים, בדיחות, מכתבים, חידות, חידודי מחשבה, כתבות, וכו'..... והכל מפרי עטם של בני המשפחה המורחבת
(אני מקווה שאני מובנת...)

כשהגעתי לתמחור- הסתבכתי.
מצד אחד- זה עיצוב רציני, בדומה אפילו לאלבום. כל דף עם הדברים שלו, עם העיצוב שלו, וכו'. וכולל גם לוגו קליל (שג"כ לקח חתיכת זמן לא מבוטל...)
מצד שני- קיים כזה מושג שלוקחים על עיתון של 20-25 עמודים 1000 ש"ח? משום מה זה היה נשמע לי מוגזם.
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי:) תודה:p
(ובשביל הרקע: אני כשנתיים במקצוע)

• הוסף לסימניות
קודם כל, בשביל להתחיל לתמחר:
10 צריך לדעת לפחות כמה חומר הם אמורים לתת לך...
100 דף, 200, 1000 ... וכ"ו
2. מש כמות העבודה בכל דף?? הרוב זה רק טקסט או שיש גם המון תמונות??

אני במקרה כזה אוהבת לראות את כל החומר מראש, ממש פיזית או לשלוח למייל, אחרי שרואים את כמות העבודה-מתמחרים.

1000 ש"ח ל 20-25 דף זה מחיר יפה!! ככה לוקחים פחות או יותר..

אני חושבת 50 ש"ח לדף, ואם זה המון דפים אז אפשר לבוא לקראת ולהוריד אפילו באופן משמעותי....
שוב השאלה כמה עבודה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rina;2281959:
קודם כל, בשביל להתחיל לתמחר:
10 צריך לדעת לפחות כמה חומר הם אמורים לתת לך...
100 דף, 200, 1000 ... וכ"ו
2. מש כמות העבודה בכל דף?? הרוב זה רק טקסט או שיש גם המון תמונות??

אני במקרה כזה אוהבת לראות את כל החומר מראש, ממש פיזית או לשלוח למייל, אחרי שרואים את כמות העבודה-מתמחרים.

1000 ש"ח ל 20-25 דף זה מחיר יפה!! ככה לוקחים פחות או יותר..

אני חושבת 50 ש"ח לדף, ואם זה המון דפים אז אפשר לבוא לקראת ולהוריד אפילו באופן משמעותי....
שוב השאלה כמה עבודה???

קודם כל- תודה על המענה!:)
אז ככה, הם אפילו לא ביקשו לדעת מחיר, רק ציינו ש"מה שיותר זול- יותר טוב;)"...
אז החומר כבר אצלי, ואני רואה הכל מול העיניים.
תמונות- אין בכלל. אבל מה- זה לא עמודות מלאים בטקס וזהו זה. אלא שיש דפים שהטקסט יותר מרווח למלא יותר בעיצובים, ואלמנטים וכו'. כמו מכתבים- שזה משהו כמו 3-4 מכתבים של 5-6-7-8 שורות כל ברכה. ועל הדף שמתי את זה כמו דפי מכתבים מפוזרים (................) או (משום מה יש כמה...) תפזורות- שזה ממש כמה שורות של כמה אותיות בכל שורה (מקסימום 20*20) וזה לוקח דף שלם.
מבחינת החומר שהם נתנו לי- הם נתנו לי משהו כמו 40 דפים. אבל בהקלדה, ואחרי עיצוב מתאים וכו'- זה יהיה בערך 25 דפים, אולי קצת יותר.
תודה מראש על המענה:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי ג;2282011:
קודם כל- תודה על המענה!:)
אז ככה, הם אפילו לא ביקשו לדעת מחיר, רק ציינו ש"מה שיותר זול- יותר טוב;)"...
אז החומר כבר אצלי, ואני רואה הכל מול העיניים.
תמונות- אין בכלל. אבל מה- זה לא עמודות מלאים בטקס וזהו זה. אלא שיש דפים שהטקסט יותר מרווח למלא יותר בעיצובים, ואלמנטים וכו'. כמו מכתבים- שזה משהו כמו 3-4 מכתבים של 5-6-7-8 שורות כל ברכה. ועל הדף שמתי את זה כמו דפי מכתבים מפוזרים (................) או (משום מה יש כמה...) תפזורות- שזה ממש כמה שורות של כמה אותיות בכל שורה (מקסימום 20*20) וזה לוקח דף שלם.
מבחינת החומר שהם נתנו לי- הם נתנו לי משהו כמו 40 דפים. אבל בהקלדה, ואחרי עיצוב מתאים וכו'- זה יהיה בערך 25 דפים, אולי קצת יותר.
תודה מראש על המענה:p

אני חושבת שאפשר לקחת 1000 ש"ח לאחר הנחה

בתקווה שאת לא חושבת להקליד את כל החומר בעצמך.....
בהתחשב בעימוד, סידור הטקסטים, עיצוב, צבע, איורים, תמונות..יש מספיק עבודה גם ללא ההקלדה.
אם את גם מקלידה נראה לי שתישארי ב 1200 ש"ח (50 ש"ח לעמוד).

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
1100-1200 נראה מחיר סביר מאוד לעבודה כזו.
אבל דווקא בגלל החפשיות שיש לך בעיצוב שזה לא עיצוב נוקשה ואת יכולה לשחק פה ושם, ויש לך הרבה מרווח לזה, אז העבודה יותר קלה. ואפשר קצת להתגמש.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם! לכל הנענים ועונים....
עזרתם לי מאוד!
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
יש עניין להגיב, או שסיימתם? :)

על 25 עמו' מלאים טקסטים-תמונות-איורים-קשקושים-בדיחות-מאמרים + העובדה שזה משפחה ולא עסק מסודר, כך שתקבלו הערות מכל ילד שם, ולא תגמרו בחיים. המחיר אמור להתחיל בסביבות ה2500 ש"ח. כמה יותר? לא יודעת.

• הוסף לסימניות
כמה זמן את משערת שיקח לך לבצע את העבודה?

• הוסף לסימניות
אני כבר עובדת על זה עכשיו היום השלילי (והיום אני גומרת)
כל יום כמה שעות (4-5-6)
ו... הערות- אני לא הולכת לקבל ע"כ אפילו הערה אחת!
הם רק הולכים לבדוק לפני הדפסה אם אין טעויות גורליות או משהו.... ו-להדפסה.
הם סומכים עלי לגמרי. זה הלוקסוס בכל הסיפור הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;2282799:
יש עניין להגיב, או שסיימתם? :)

על 25 עמו' מלאים טקסטים-תמונות-איורים-קשקושים-בדיחות-מאמרים + העובדה שזה משפחה ולא עסק מסודר, כך שתקבלו הערות מכל ילד שם, ולא תגמרו בחיים. המחיר אמור להתחיל בסביבות ה2500 ש"ח. כמה יותר? לא יודעת.

לדעתי 2500 זה המון!!!!
זה בסה"כ 25 עמ'.
זה נראה לי בלי פרופורציה...
אולי אני טועה, אני לא יודעת......:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rina;2282828:
לדעתי 2500 זה המון!!!!
זה בסה"כ 25 עמ'.
זה נראה לי בלי פרופורציה...
אולי אני טועה, אני לא יודעת......:rolleyes:

ת'אמת- גם לי זה נראה מוגזם.
אני- גם אם הייתי מאוד משקיעה בדבר כזה (זה לשבת התאחדות משפחתית) לא הייתי מוציאה על זה 2500 ש"ח.
אבל אילו גם זה קיים....:)

• הוסף לסימניות
גם זה תלוי בניסיון, רמה מקצועית וכו'..
תשלחי למיל של התמחור עבודות וכו' אם ינסו לעזור לך

• הוסף לסימניות
ב״ה

אני חושבת שהגיוני. להצעת מחיר מסודרת נשמח להשתמע במייל התמחור..

בברכה, שירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי ג;2282823:
אני כבר עובדת על זה עכשיו היום השלילי (והיום אני גומרת)
כל יום כמה שעות (4-5-6)
ו... הערות- אני לא הולכת לקבל ע"כ אפילו הערה אחת!
הם רק הולכים לבדוק לפני הדפסה אם אין טעויות גורליות או משהו.... ו-להדפסה.
הם סומכים עלי לגמרי. זה הלוקסוס בכל הסיפור הזה.

אז זה נשמע כמו עבודה של 20 שעות. אם כן, אם תקחי 1000 שקל מדובר ב-50 ש"ח לשעה. זה לא מחיר סביר. לדעתי למי שהוא פירלנסר אי-אפשר לקחת הרבה פחות מ-100 ש"ח לשעה (וגם זה די נמוך).

לכן, מינימום 2000 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה