שימי קרויס
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
אם יש איזה קישור או משהו שאפשר להוריד את השירים של בן צור
עם אחד לא שיר חדש הוא בכלל לא מהשנהלפני כמה חודשים
איזה שירים שלו אתה צריך??????אם יש איזה קישור או משהו שאפשר להוריד את השירים של בן צור
את כל השירים האחרונים שלו כל הלהיטים היפיםאיזה שירים שלו אתה צריך??????
ואיזה זמרים הולך להיות לשיר החדש של ותן חלקנו???
ומה השם??????
ובאיזה תאריך בערך הולך לצאת??????? עוד הרבה זמן??? מענין לשמוע
אני לא זוכר איזה שמות למשל אבא לך לך וכו' רק אם לא קשה לך תודה אני שמח מאוד שיהיה לך הרבה הצלחהבן צור איש הפלא ואמא שלך ופזמונים
ותגיד שמות של שירים ספציפיים ורובם יש לי בMP4
שמת לב מאיזה תאריך ההודעה שציטטת?עם אחד לא שיר חדש הוא בכלל לא מהשנה
אם זה יעזור יש לי בMP3אני צריך MP4 123
אפשר את השיר החדש של בן צור
1. איש הפלא
2. מה היה מה יהיה
3. אמא שלי
כן את איש הפלא ואמא שלך יש לי גם מה היה מה יהיה אבל אני לא רוצה שיחסמו אותי השנייה השתחררתי מחסימהאפשר את השיר החדש של בן צור
1. איש הפלא
2. מה היה מה יהיה
3. אמא שלי
שלחתיאתה יכול לשלוח לי למייל שלי ?
R6786708 שטרודל גימייל נקודה קום
כע זהו נגמרו לי ההודאות מה עושיםםםםםםםםם???ויש לך את השיר של יונתן קלימי "אל תדאגי אמא שלי"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //