Gmail מישהו יכול לעשות לי סדר באיזה פלטפורמה יתאים לי לשלוח מיילים לתפוצה רחבה?

• פותח הנושא rubi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה

אני רוצה לשלוח מייל תפוצתי ולא יודע מה הדרכים המומלצות והיתרונות של כל אחד ואחד.

הצרכים שלי:
  • למשך חודש בלבד (לא לשלם על מנוי שנתי)
  • רשימת תפוצה של כמה מאות (בערך 500)
  • לא יותר מ 5 פעמים בסה"כ
  • צירוף קבצים, תמונות בגוף ההודעה
  • שלא יגיע לספאם (יש כזה דבר?)

והכי חשוב שהכתובת אימייל שלי לא תחסם אם יהיו הרבה דיווחי ספאם וכו'

• הוסף לסימניות
שלום וברכה

אני רוצה לשלוח מייל תפוצתי ולא יודע מה הדרכים המומלצות והיתרונות של כל אחד ואחד.

הצרכים שלי:

שלח מסר
תנסה לא מבטיח שעומדים בכל הציפיות מאוד נוח לשימוש

• הוסף לסימניות
שלום וברכה

הצרכים שלי:

אני גם משתמש וממליץ על שלח מסר.
עקרונית יש להם חבילה חינמית של עד 250 נמענים. יש אפשרויות להשיג קוד קופון שמאפשר לך לקבל עד 500 נמענים בחינם.
כמדומני שאפשר לצרף קבצים ותמונות בגוף ההודעה עד משקל מסוים.

העניין של ספאם הוא מורכב בכל חברות הדיוור. לאחרונה התנאים מאוד מאוד הקשיחו.
אם אין לך דומיין משלך ואתה מתכוון לחבר לשם כתובת ג'ימייל, זה חסר סיכוי. כמעט במאה אחוז יגיע לספאם.
אם יש לך דומיין משלך, המצב יותר טוב. ועדיין צריך רחמי שמיים...

• הוסף לסימניות
אני גם משתמש וממליץ על שלח מסר.
עקרונית יש להם חבילה חינמית של עד 250 נמענים. יש אפשרויות להשיג קוד קופון שמאפשר לך לקבל עד 500 נמענים בחינם.
כמדומני שאפשר לצרף קבצים ותמונות בגוף ההודעה עד משקל מסוים.

אם אין לך דומיין משלך ואתה מתכוון לחבר לשם כתובת ג'ימייל, זה חסר סיכוי. כמעט במאה אחוז יגיע לספאם.

איך עושים דומיין משלי? מה הכוונה

• הוסף לסימניות
בענין הזה, התכוונתי לשאול אם עלול להיות לי חסימה למייל, לא על עצם הגעת המיילים לספאם,
האם מייל אישי יכול להיחסם ע"י דיווח משתמשים על ספאם?

• הוסף לסימניות
בענין הזה, התכוונתי לשאול אם עלול להיות לי חסימה למייל, לא על עצם הגעת המיילים לספאם,
האם מייל אישי יכול להיחסם ע"י דיווח משתמשים על ספאם?
אם אתה שולח מהג'ימייל, לא דרך מערכת דיוור?
עצם זה שאתה שולח הודעה אחת לכמה מאות אנשים עלולה לחסום לך את המייל
ובנוסף, כמובן שאם אנשים ידווחו על ההודעה כספאם זה עלול לגרום שכל מייל שתשלח לאי מי ייכנס לספאם

• הוסף לסימניות
אפשר דרך שלח מסר בעלות מסוימת.
תברר עם התמיכה שלהם
מישהו מבין בשלח מסר?
נרשמתי שם, וכעת אני לא מבין מה אני בדיוק אמור לעשות עם הדומיין, יש שם כמה אפשרויות והגדרות, ההוראות שלהם לא הכי ברורות

• הוסף לסימניות
שלום וברכה

הצרכים שלי:

שלום וברכה

הצרכים שלי:

שלום וברכה,

אנחנו סוכנות שמתמחה בשליחת דיוורים אלקטרוניים כבר למעלה מ-10 שנים, ונשמח לסייע מהניסיון שלנו.
אם מדובר בשליחה זמנית (למשל חודש אחד), כדאי לקחת בחשבון את הנקודות הבאות:

1. עדיף לרכוש בנק דיוורים – כך תוכל לשלם רק על כמות השליחות בפועל, בלי להתחייב למנוי חודשי או שנתי. לא כל מערכות הדיוור מאפשרות את זה – שווה לבדוק מראש.
  2. תמיכה בצירוף קבצים ותמונות – מערכות כמו פינות ו-מסר 10 מאפשרות לשלוח מיילים עם קבצים, תמונות מוטמעות וקישורים, בצורה פשוטה ונוחה.
  3. שיפור הסיכוי להגעה לתיבת דואר ראשית – שליחה דרך מערכת דיוור תקנית מפחיתה סיכוי לספאם.
    חשוב לדעת: בשנה האחרונה גוגל (וגם מיקרוסופט) החמירו את התנאים – ואינם מאפשרים לשלוח דיוורים דרך כתובת Gmail חינמית.
    במקרים כאלה, אפשר להשתמש בפתרונות כמו זה של מסר 10, שכוללים כתובת מייל לתגובות וכל תקני השליחה הדרושים.
    לפרטים:
    👉 https://www.meser10.co.il/שולחים-דיוורים-עם-כתובת-למענה-חינמית-ז/

במידת הצורך, נשמח גם לסייע בהקמה או בניהול בפועל של הקמפיין.

בברכה,
אליהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה