טיול בחו"ל מישהו יכול לעשות סדר בתעריפים של הרכבות בשווייץ?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות כרטיסים לרכבת מציריך לדאבוס ואני מבולבל לגמרי
איך הכי משתלם הלו"ש , האם יש אופציה שזה יכלול גם הנחה לרכבלים ?
השאלה שלי איך הכי משתלם ליחיד ולמשפחה עם ילדים

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות כרטיסים לרכבת מציריך לדאבוס ואני מבולבל לגמרי
איך הכי משתלם הלו"ש , האם יש אופציה שזה יכלול גם הנחה לרכבלים ?
השאלה שלי איך הכי משתלם ליחיד ולמשפחה עם ילדים
לגבי רכבלים - לא ידוע לי.
מה שכן ידוע לי - שלפעמים כדאי לעשות 'האלב טאקסט', כלומר כרטיס שמאפשר לך לשלם חצי מחיר בנסיעות ברכבת. תלוי כמה זמן נמצאים וכמה נסיעות עושים.

• הוסף לסימניות
יש כרטיס של 4 צעירים (עד גיל 25) ב80 פרנק ליום שלם (עד 3 או 4 בלילה) כולל את כל הרכבות והאוטובוסים ואולי גם עוד דברים...
בהרבה מקרים זה מאד רווחי
ובפרט מציריך לדאבוס שהמחיר הוא באזור ה60 פרנק ליחיד

• הוסף לסימניות
יש כרטיס של 4 צעירים (עד גיל 25) ב80 פרנק ליום שלם (עד 3 או 4 בלילה) כולל את כל הרכבות והאוטובוסים ואולי גם עוד דברים...
בהרבה מקרים זה מאד רווחי
ובפרט מציריך לדאבוס שהמחיר הוא באזור ה60 פרנק ליחיד
איך קוראים לכרטיס הזה?
מאוד יעזור, תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע על עוד הצעות משתלמות לרכבות בשוויץ?
אנחנו אמורים לנסוע 5 מבוגרים וילדים יחד מציריך לדאבוס
מחפשים את הדיל הכי זול
עדיף חופשי שבועי-שנתי-חודשי
תודה!

• הוסף לסימניות
זה תקף גם לנסיעה מציריך לסרפהאוס באוסטריה?
תודה!
נראה לי שזה תקף רק בתוך שוויץ.
לגבי הגעה משוויץ לאוסטריה - תקרא את הכתבה בקישור, אני מניח שיעזור לך.

• הוסף לסימניות
הייתי בשווייץ לפני חודשיים
עלה לנו מציריך לדאבוס
60 פרנק לאדם לכל צד
יש אפשרות לקבל הנחה של 50% אבל זה רק אם קונים מנוי,

• הוסף לסימניות
מדובר על רכבת מציריך ללנדק, הגיוני שיהיה כלול, לא?
אני לא מתמצא בזה מספיק אבל נראה לי מהמפה שבקישור הזה
שאפשר רק באוטובוס ולא ברכבת
(ושוב אני לא מבין בזה מדי בסה"כ נסעתי עם זה פעם מדאבוס לציריך וחזור)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה