דרוש מידע מישהו יצא אולי מביתר עילית ביממה האחרונה?

• פותח הנושא nhfk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תודה!

• הוסף לסימניות
אחיינית שלי יצאה לעבודה
השוטר ביציאה דרש אישור

• הוסף לסימניות
אני יצאתי.
היתה שוטרת בכניסה. שאלה לאן אני נוסעת?
אמרתי- להביא אוכל לאחותי -יולדת.
אמרה- מזל טוב נסיעה טובה!

• הוסף לסימניות
יצאנו אתמול בערב רכב מלא
חשבנו מה נאמ ר במחסום
אפחד לא הסתכל עלינו
השוטרים עמדו ועישנו
אפילו לא העיפו מבט כשחזרנו כבר לא היה שוטרים...

• הוסף לסימניות
כמה הסיכוי להיעצר בנסיעה באוטובוס?

• הוסף לסימניות
תודה!

• הוסף לסימניות
אתמול יצאתי מביתר עם רכב מלא אחים גיסים וכו' .שוטר עצר אותי ביציאה ולא היה לי מה לתרץ כי ההינו עם רכב מלא
השוטר רשם לי דוח בגין הפרת ''הסגר''...
היום יצאתי עם אוטובוס ולא עצרו אותנו.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
באוטובוס לא עוצרים בכלל רק הבעיה היא דרך חזור כי אין אוטובוסים בשעות מאוחרות.

• הוסף לסימניות
חברתי יצאה עם בעלה שהם נוסעים לאושר עד

• הוסף לסימניות
חזרתי עכשיו עם נהג שלקח אותי
השוטרים במחסום שאלו לאן? אמרנו הביתה.... אנחנו גרים בירושלים (קפצנו לביקור בביתר)
נסיעה טובה, והמשכנו...

בהלוך, באוטובוס - שום דבר
הכל היה רגיל

• הוסף לסימניות
נסענו באוטובוס אף אחד לא שואל כלום

• הוסף לסימניות
אחי יצא לספורט ברגל לא נתנו לו לצאת
יצאנו למלא דלק דקו את המיכל
והיום שכנים אמרו שהם יוצאים למלאות דלק אבל הוא היה עם אישתו די חגיגיים לא נתנו להם לצאת ואיימו בקנס

• הוסף לסימניות
גיסתי יצאה אתמול עם כל המשפחה לברית - ונתנו לה לצאת (ברכב)

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
היום בבוקר יצאנו מביתר ברכב,
אמרנו לעבודה ונתנו לנו לעבור בלי לבקש אישור,( במחסום הראשון מביתר שאלו איפה?) (היה לי אישוור למקרה שכן היו מבקשים),
אפשר להגיד שעוברים דירה.../ ברית...
תמצאו משהו ותבדקו בפיקוד העורף אם אפשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה