אם ראית סרטונים בנושא שטיפה יסודית למזגן, אז מה השאלה?איזה ספריי צריך?
למה חשוב לשים לב?
(סרטונים כבר ראיתי...)
תודה
תודהאם ראית סרטונים בנושא שטיפה יסודית למזגן, אז מה השאלה?
בתכלס להבנתי יש 2 שטיפות
1. הסטנדרטי שצריך לעשות מדי תקופה ולפי הצורך , זה לנקות את האבק וכו' שמצטבר על המסנן.
2. ניקוי יסודי זה לאבק וכו' שמצליח לחדור ליחידה הפנימית (הברזלים הצפופים)
והניקוי של זה ראיתי שיש שעושים עם מכשיר לחץ מים גבוהה, ויש שראיתי עם מכשיר דומה לקיטוראן. ויש שראיתי רק מרססים חומר חיטוי מיוחד שקונים בטמבור.
אז הספריי שרואים בכל הסרטונים זה ספריי אקונומיקה? ותודה על הפירוט!הי לי פעם עובש במזגן עם ריח וכו'
הורדתי את הרשתות ואת התריסים כדי שתהיה לי מקסימום גישה. ריססתי את הגריל והמפוח עם ספריי אקונומיקה ניקיתי עם מברשת צרה את המפוח ושטפתי בעזרת מיכל ספריי חלונות מלא במים.
קיבלתי מזגן כמעט חדש בחצי שעת עבודה.
עם זרם מים זה הרבה יותר קל אבל לא היה מעשי עקב תנאי השטח.
אני השתמשתי בצינור גינה על מצב זרימה חזקה. אם אפשר להשיג קומפרסור לשטיפת רכב עדיףהזרם מים החזק הוא ממכשיר כלשהו?
אני עשיתי.ניקוי עמוק זה יותר מזה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים