מישהו כאן מרמת שלמה?

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לטלפון של הידיעון השבועי של השכונה, כדי לפרסם רב-קו שאבד לי בקו 56.
תודה!

• הוסף לסימניות
ככל הידוע לי רב קו אפשר לחדש בעלות של 10 ש"ח הם מחזירים לך את מה שהיה טעון עליו (חופשי חודשי או כרטיסיה)
יותר זול מלפרסם...

• הוסף לסימניות
אבדות ומציאות - הפרסום חינם.
טלפון: 02-5710832
פקס: 02-5867344

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1037661:
ככל הידוע לי רב קו אפשר לחדש בעלות של 10 ש"ח הם מחזירים לך את מה שהיה טעון עליו (חופשי חודשי או כרטיסיה)
יותר זול מלפרסם...
איך הם יודעים מה היה טעון עליו?
ולמי פונים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;1038779:
איך הם יודעים מה היה טעון עליו?
ולמי פונים?

רב קו הוא מתקשר עם מערכות המחישוב שלהם. (שבאוטובוסים) הם יודעים בדיוק לאיזה אוטובוס עלית לאחרונה ומתי היה השימוש האחרון מוטבע בו הת.ז שלך עם הפרטים האישיים.
אחותי הרויחה כרטיסיה שלמה בגלל זה.
אלא אם כן זה היה רב קו אנונימי.

• הוסף לסימניות
לעיתון של רמת שלמה קוראים - עלון השכונה - 5710832
פרסום אבדות ומציאות בחינם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה