התייעצות מישהו כאן נייד חשבון בנק באמצעות "ניוד בקליק?

• הוסף לסימניות
האם כאשר עושים ניוד בקליק, לפני שהחשבון עובר, הבנק בו אתם נמצאים מתקשר אליכם לשמר אתכם?
אני לא רוצה לעבור בנק, אני רק רוצה שהבנק יפטור אותי מהעמלות עוש, שהם עושים לי בעיות ולא רוצים לתת לי פטור מלא, ולכן רציתי להגיש בקשה לניוד, ואז כבר מחלקת שימור תדאג לתת לי פטור,
השאלה האם זה עובר מיידית או שקודם הם מנסים לשמר אותי ואז יתנו לי את ההטבה בעמלות?

• הוסף לסימניות
האם כאשר עושים ניוד בקליק, לפני שהחשבון עובר, הבנק בו אתם נמצאים מתקשר אליכם לשמר אתכם?
אני לא רוצה לעבור בנק, אני רק רוצה שהבנק יפטור אותי מהעמלות עוש, שהם עושים לי בעיות ולא רוצים לתת לי פטור מלא, ולכן רציתי להגיש בקשה לניוד, ואז כבר מחלקת שימור תדאג לתת לי פטור,
השאלה האם זה עובר מיידית או שקודם הם מנסים לשמר אותי ואז יתנו לי את ההטבה בעמלות?
כותב ממה ששמעתי מכלי ראשון:
הליך הניוד לא קצר, הוא לוקח לפחות 10 ימי עסקים מרגע אישור סופי של הפעולה.
שיחת הטלפון לשימור מהבנק הנעזב הגיעה ביום השלישי או הרביעי לניוד,
ומאחר והוא סירב להצעה שלהם והניוד המשיך - אין לי תשובה לומר לך אם זו נקודה שהיא 'אל חזור' או שמא כן.

מקווה שהואלתי.
| נ.ב. רק אציין - ניוד בקליק מחייב כמובן שיהיה בבעלותך חשבון בנק נוסף, אליו תרצה להעביר את הפעילות. אם אין לך כזה, שווה לך לפתוח חשבון חדש על כל הטררם רק כדי להימנע מעמלות...? |

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה