כללי מישהו כאן עובד בפורים???

• הוסף לסימניות
לקוחה ביקשה אתמול איזה עבודה. היא אמרה שזה ממש דחוף ובאמצע כל התחפושות והכל ישבתי לה על זה ושלחתי לאישור.
אמרתי לה מראש שאני בפורים לא עובדת ובכל זאת התקשרה אלי על הבוקר כמה פעמים וכשעניתי עוד התלוננה למה אני לא עונה ושזה ממש דחוף . ויש כמה תיקונים.
היה נראה שממש מוזר לה למה לא עובדים בפורים, יש מישהו כאן שכן עובד?
מה עונים ללקוחות במצבים כאלה? זה פשוט היה נשמע שהיא לא מבינה מה עובר עלי...
מה שיוצא שעכשיו אני צריכה לעבוד ולשלוח לה תיקון למה שצריך
(אני ממש משתדלת בחמישי שישי להכין מה שצריך לשבת ולא לעבוד, אבל עם פורים קל וחומר..)

• הוסף לסימניות
סליחה!! איזו חוצפנית היא!!
תאמרי לה באופן ברור ונחרץ שאת לא עובדת בפורים ואם זה היה כל כך דחוף היא היתה צריכה לתכנן זאת מראש.
ושתשמחי ליצור קשר לאחר חג הפורים ולסיים את העבודה באופן המיטבי ביותר.

תעמדי על זכויותייך!! את לא נמכרת לעבדות, את עובדת לי הגבולות שלך...

• הוסף לסימניות
1. גם שכירות לא עובדות בפורים, ק"ו עצמאיות שאחראיות על הזמן שלהן, וזכותן לבחור מתי הן עובדות ומתי לא.
2. על כל דבר שסוכם מראש, אין סיבה להתלונן. אם את אמרת לה מראש שאלו הנתונים שלך, וכמובן שעיגנתם בחוזה את כל זה, היא לא יכולה לבוא ולומר לך שאת חייבת לעבוד בפורים.

• הוסף לסימניות
בשולחן ערוך סימן תרצו סעיף א כתוב:
"פורים מותר בעשיית מלאכה, ובמקום שנהגו שלא לעשות אין עושים, (והאידנא (עכשיו) נהגו בכל מקום שלא לעשות) והעושה אינו רואה סימן ברכה מאותה מלאכה לעולם".

• הוסף לסימניות
כששמים את טובת הלקוח לפני החיים שלך עצמם,
אל לך לבוא בתלונות ללקוח שיודע לנצל את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1547070:
כששמים את טובת הלקוח לפני החיים שלך עצמם,
אל לך לבוא בתלונות ללקוח שיודע לנצל את זה.
בציבור הכללי פורים יום עבודה רגיל לגמרי.
ובלי קשר, טובת הלקוח לפני הכל, תמיד.

• הוסף לסימניות
לצערי גם עבדתי... כשכיר
ממש הרס לי את כל הפורים

• הוסף לסימניות
בלי קשר לפורים או לא פורים
בתור עצמאית זכותך להחליט מתי יש לך יום חופש בלי למסור דין וחשבון לכל לקוח.
אמנם כדאי להודיע לפני כן ללקוח
אבל-להודיע
ולא לבקש רשות.

זו דעתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;1547083:
בתור עצמאית זכותך להחליט מתי יש לך יום חופש בלי למסור דין וחשבון לכל לקוח.
/QUOTE]

זה מזכיר לי את השלט בדלת החנות, סגור בימים א,ב,ג,ד,ה,ו ובשבת אנחנו נחים מכל השבוע..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו נועה;1547077:
בציבור הכללי פורים יום עבודה רגיל לגמרי.
ובלי קשר, טובת הלקוח לפני הכל, תמיד.

למה את כותבת דברים כדי לעצבן? זה פשוט לא נכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1547096:
מה איכפת לך? ולמה להתעצבן?
החיים יותר נחמדים כשמחייכים :)

• הוסף לסימניות
אכן
מי שנהנה שהלקוח רודה בו, שיערב לו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1547096:
לעצבן??? לא נכון??? למה נראה לך?
בחוק פורים לא נכלל בין מועדי ישראל, נקודה.

• הוסף לסימניות
הלקוחה היא 'משלנו'?
כי אם לא, אז הגיוני שהיא לא תבין אותך.. אצלם זהו יום חול למהדרין..
אתמול הייתי בבת-ים, זה היה כאילו הגעתי לפלנטה אחרת..
בבית שמש שירים ברחובות, שיכורים זרוקים בכל פינה, ילדים מחופשים ומלא צלופנים..
בףבת-ים עסקים כרגיל, לא תחפושות, לא שירים, אנשים הולכים לעבודה.. ממש התביישנו להיות מחופשים,נכאילו אנחנו הבעייתיים...
אצלם פורים זה רק היום שבו מתחפשים בבית הספר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו נועה;1547105:
לעצבן??? לא נכון??? למה נראה לך?
בחוק פורים לא נכלל בין מועדי ישראל, נקודה.

אני לא יודעת מה החוק היבש אומר אבל גם בציבור הכללי שכירים שהעבודה שלהם היא לא צורך בסיסי כמו למכור אוכל מקבלים חופש, וכן בעלי עסקים שהעבודה שלהם לא קשורה לפורים בוחרים לסגור(נאמר שאני אומרת את זה אחרי כמה שנים שגדלתי בציבור הזה).

ובלי קשר עצמאי יכול להפוך ליום חופש גם את יום ההולדת של הבת שלו כל עוד הוא עומד בתאריכים שנקבעו מראש לסיום העבודה, ואין חובה בתוך התאריכים האלה להיות זמין מבוקר עד ליל 24 שעות אלא בשעות העבודה שהוא קבע לעצמו. לקוח שעובד עם עצמאי יכול לברר מראש את לוח הזמנים שלו לזמן הקרוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1547112:
אני לא יודעת מה החוק היבש אומר אבל גם בציבור הכללי שכירים שהעבודה שלהם היא לא צורך בסיסי כמו למכור אוכל מקבלים חופש, וכן בעלי עסקים שהעבודה שלהם לא קשורה לפורים בוחרים לסגור(נאמר שאני אומרת את זה אחרי כמה שנים שגדלתי בציבור הזה).

ובלי קשר עצמאי יכול להפוך ליום חופש גם את יום ההולדת של הבת שלו כל עוד הוא עומד בתאריכים שנקבעו מראש לסיום העבודה, ואין חובה בתוך התאריכים האלה להיות זמין מבוקר עד ליל 24 שעות אלא בשעות העבודה שהוא קבע לעצמו. לקוח שעובד עם עצמאי יכול לברר מראש את לוח הזמנים שלו לזמן הקרוב.
חבל מאוד שאת בוחרת להתעלם מהודעה מס' #14

• הוסף לסימניות
לא זכור לי (כמעט) דיון בפרוג שהתנהל ב'אווירה מתוחה' כמו הדיון הזה... אז אני מעריך שזה בגלל "ונהפוך הוא".....

• הוסף לסימניות
סטודיו נעה-
אני קוראת את הודעותייך השונות, ואני באמת מתמלאת ברחמים-
קודם כל, כי את שמה את הלקוחות לפני הכל. וזו טעות גדולה לדעתי.
הלקוחות הם חשובים וכבודם במקומם מונח. אבל אצלנו בראש סדרי העדיפויות יש את הקב"ה ואת עבודת הבורא, את המשפחה- הזוגיות והילדים ועוד כמה דברים חשובים.
הלקוח הוא כחלק מעסק הפרנסה שנצרך כדי להתקיים וכן יש לנו מחויבויות שקבענו מול הלקוח ונהייה הוגנים וישרים ונפעל ביושר ובהגינות.
אך אם נשים את הלקוח בראש סדרי העדיפויות, נמצא את עצמנו ברכבת שדוהרת לתהום... ודי לחכימא...

ודבר שני- כי זה נשמע מהודעותייך שפורים אצלך נמדד לפי הכתוב בחוקי המדינה. אך פורים נמדד לפי הכתוב ב"כתבוני לדורות"... ושם- חשיבותו עצומה לעין ארוך, בוודאי שאף יותר מלקוחה לחוצה זו או אחרת...

אז אני מקווה שפותחת האשכול הצליחה להעביר את המסר ללקוחה
וזכתה לשמוח בשמחת פורים באמת, עם משפחתה...

שפע טוב ושמחה!

(אין באמור הנ"ל לפגוע כלל, אלא להבהיר את המסר והגישה...)

• הוסף לסימניות
הלקוחה היא לא בדיוק משלנו אבל בהחלט מהסוג שהולכים לשמוע מגילה , (הבנתי ממנה ככה בכ"א)
ובכל זאת היא לא הצליחה להבין מה נסגר איתי.
ולא .. ממש לא פתחתי את המחשב בפורים, תיקנתי לה מה שצריך ב 2 בלילה :rolleyes:
והיא כבר התקשרה בבוקר והכל נסגר בזמן.

היה חשוב לי לשמוע את דעתכם כי כבר התחלתי לדאוג שאני פה הלא בסדר שחושבת שהמשפחה והדרך שלי קודמים לכל עבודה, וגם אם ה' שולח לי עבודה היא לא תברח אם בפורים אני לא יעשה אותה..
תודה רבה רבה!!

• הוסף לסימניות
הענין האמיתי הוא לא פורים או לא פורים,
הענין האמיתי הוא שאין צורך במקרה זה לקיים 'ואילו לעבדים ולשפחות נמכרנו החרשתי',
אלא צריך להפנים שאין הצר שוה בנזק‬ ‫המלך,
כי ברגע שהחילות לנפול לפני לקוח קולט שאין לך גבולות, נפול תפלי לפניו.
ורק תזכורת - זה שנשאר ער כל הלילה בשביל לעבוד, נתלה בסוף על העץ... :)

וברצינות - זכותך לא להיות זמינה 24 שעות ביממה,
במיוחד כשהודעת מראש על יום מסוים שלא תעבדי בו, גם אם אין בו חג ואין בו כלום.
אני כן בעד להיות זמינה ככל האפשר, לכן כדאי לסכם מראש זמנים בהם ניתן להתקשר -
כדי למנוע מצב של היגררות וחציית גבולות.
בהצלחה! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה