דרוש מידע מישהו כאן עשה דלקן פרטי ויכול לספר חסרונות - יתרונות?

• הוסף לסימניות
מחיר קבוע וזול בכל התחנות – שזה כבר חתיכת הנחה, כי לסולר אין מחיר אחיד.
המחיר מתעדכן כל חודש.
זה אני יודע את השוד הגדול של הסולר איש איש ותחנתו תחנה תחנה ומחירה מ 7 שח וגם ראיתי ב 16 שח
אבל מה המחיר שהם נתנו לך בסולר

• הוסף לסימניות
זה אני יודע את השוד הגדול של הסולר איש איש ותחנתו תחנה תחנה ומחירה מ 7 שח וגם ראיתי ב 16 שח
אבל מה המחיר שהם נתנו לך בסולר
אני לא זוכר במדויק כי התלהבתי מזה שזה מחיר קבוע, אבל זה היה באזור ה 7.30 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אני לא זוכר במדויק כי התלהבתי מזה שזה מחיר קבוע, אבל זה היה באזור ה 7.30 ש"ח.
המחיר החודש לסולר זה 7.22
בכל תחנות סונול שזה בשורה לבעלי הסולר כי בסולר קשה למצוא תחנות הגונות גם במחיר וגם במוצר איכותי

• הוסף לסימניות
אני שם לכם מחירון מעודכן רק בבנזין בסונול 27 אגורות ובתחנות אחרות 29 אגורות
אגב זה נוח שבזמני עומס אתה רואה איזה עמדה פנויה גם אם במחיר שירות מלא מוציא אקדח שם ונוסע מאשר להכניס אשראי ותז וכו

קבצים מצורפים

• סיכום הצעת דלקן אוניברסלי.docx
    KB 41.7 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
אני שם לכם מחירון מעודכן רק בבנזין בסונול 27 אגורות ובתחנות אחרות 29 אגורות
אגב זה נוח שבזמני עומס אתה רואה איזה עמדה פנויה גם אם במחיר שירות מלא מוציא אקדח שם ונוסע מאשר להכניס אשראי ותז וכו
אפשר לתדלק לבד בעמדה של השירות מלא? הבנתי נכון?

• הוסף לסימניות
המחיר החודש לסולר זה 7.22
בכל תחנות סונול שזה בשורה לבעלי הסולר כי בסולר קשה למצוא תחנות הגונות גם במחיר וגם במוצר איכותי
שלחו לי עכשיו מסמך לחתימה כתוב שם באמת 7.22

אם משהו מעונין אני יצרף פה את הכתובת מיל של המזכירה היא מטפלת במהירות ממש (אין לי רווחים מזה)

• הוסף לסימניות
יש אופציה לעשות דלקן ללקוחות פרטיים אשמח לקבל מידע בעניין?

וכן עלה לי רעיון לגשת קבוצה גדולה במטרה להוזיל עלויות, סתם זורק רעיון לו יצויר שכולל שלם ניגש ביחד אני מניח שהעלות תהיה נמוכה יותר... למען האמת זה כתוב מפורש שכמה שיותר רכבים יותר זול..
כן
לי יש

• הוסף לסימניות
איך יוצרים איתם קשר?
האופציה היחידה באתר שלהם זה דרך שליחת פניה בצור קשר והם כבר יותר משבוע לא חוזרים אלי...

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני רואה בחוזה שהעלו כאן יש להם עמלה של 3 אגו' לליטר???
יש עוד משהו??

• הוסף לסימניות
אם מישהו כאן הבין מה @יודי יהודה הגיב לשאילתי, אשמח אם יעזור לי...

אני פשוט לא מצליח לתקשר ברמת שיח כזאת
סליחה..
אפשר לחשוב כבר מה שאלתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה