כללי מישהו כאן רוצה סופשבוע זוגי בחינם ע"ח פרוג?

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אולי זה יהיה אתה?

אחד מחברי פרוג הולך לקבל בשבועיים הקרובים נופש סוף שבוע זוגי במלון כינר!!

רוצים פרטים ?
תסתקרנו.. עד הלילה תדעו!
(לא קשור לפרסים של התחרות קרייאטיב)

• הוסף לסימניות
הסתקרנתי!

• הוסף לסימניות
נמאס לכם ממנו, רוצים לשלוח את כולנו לכינר?

:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;411719:
נמאס לכם ממנו, רוצים לשלוח את כולנו לכינר?

לא להגזים, זה עדיין לא כלא...

שתי ניקים מתוך 6,000
זה עוד לא כולנו.

• הוסף לסימניות
גם אני!

• הוסף לסימניות
צריך להגיד?
נראה לי כמו שאלה רטורית

• הוסף לסימניות
טוב נגלה לכם... לפני שיעלה הבאנר מהגרפיקאית....

השנה החלטנו 'להקל עומסים'... ובכדי להוריד מהעומסים שהיו בשנים עברו בקופות בכניסה לאולם.
תיערך הגרלה בין הרוכשים כרטיסים דרך האתר על נופש זוגי!!
מיותר לציין שגם המחיר יותר זול ברכישה מוקדמת, וגם מבטיחים את המקום.

פשוט מהנסיון שלנו.. הרבה אנשים דוחים לרגע האחרון, ושנה שעברה היה כמעט קריסה ביום שלפני הכנס והכנס.. לכן בשביל שתתחשבו בנו להקל עומסים, וגם שתרויחו מזה. החלטנו על ההגרלה...

מגניב, לא?

• הוסף לסימניות
מגניב קורע אני ממש בהלם אני מתעלף תזמינו אמבולנס :p

• הוסף לסימניות
חברה, תרגיעו!
למה להוריד את רמת האשכול?

הרעיון של פרוג באמת מוצלח ואם לא זה גם אני הייתי קונה ברגע האחרון,
בקיצור בעז"ה אקנה כרטיס בהקדם והלוואי שאזכה...

• הוסף לסימניות
רק זוג? מה עם הצאצית שלי?

• הוסף לסימניות
הצאצאית שלך עדיף שתקשיב מרחוק כי אחרת כמה צאצאיות שגדלו והיו לנשים לא יוכלו להקשיב.

אנא פרוג תקפידו על אי הכניסה של התינוקות!!
וזה לא שלא הבאתי תינוקת יונקת לאחד הכנסים שלכם. אך מתארגנים עם שמירטוף מבחוץ.

• הוסף לסימניות
שוב, כחלק מהפקת הלקחים משנים עברו, אין כניסה לאולמות ההרצאה עם ילדים קטנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;412082:
הצאצאית שלך עדיף שתקשיב מרחוק כי אחרת כמה צאצאיות שגדלו והיו לנשים לא יוכלו להקשיב.

היא התכוונה לנופש, לא? :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה