כללי מישהו כאן שידרג לווינדוס 10?

• הוסף לסימניות
אני רק רוצה לוודא שהשידרוג לא עושה בעיות עם תוכנות אדובי שקיימות עכשיו על המחשב.. (יש לי ווינדוס 7 עם חבילת אדובי CS5)

תודה!

• הוסף לסימניות
שידרגתי, גם נייד ואחר כך גם נייח.

המחשב יחסית יותר מהיר. הדפדפן יותר איטי. (ליתר דיוק, המערכת מחלקת את המשאבים קודם לחלונות הפתוחים, ולטאבים הפתוחים בדפדפן, כך שמעבר לינק באותו טאב יותר מהיר מאשר פתיחת טאב חדש. פתיחת טאב חדש בדפדפן, איטית יותר מווינדוס 7).

לא נתקלתי בבעיות מיוחדות בתוכנות אדובי. מה שעובד ב-7 וב-8 עובד גם ב-10.

• הוסף לסימניות
לפי השמועה. השודרג לחלונות 10 יש לו בעיות באותיות [גופן] עברית, איני יודע באיזה תכנית, מיקרוספט וורד או אדובי.

• הוסף לסימניות
ביררתי לא מזמן באופן כללי אצל מי שעברוהם אמרו לי שזה סתם חבל.....
זה נחמד יותר מעוצב יותר אבל בנתיים אין כמו ווינדוס 7

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גראפיקאי;1747709:
לפי השמועה. השודרג לחלונות 10 יש לו בעיות באותיות [גופן] עברית, איני יודע באיזה תכנית, מיקרוספט וורד או אדובי.

מיקרוסופט הטמיעו במערכת שלהם פונט חדש, segeo.

כשהתקנתי בנייד, הוא התקין לי את הווריאציה העברית של הגופן הנ"ל. בנייח משום מה זה לא הותקן, ואכן, לא הצוגו גופנים בעברית. פשוט העתקתי את הגופן מהספריה. (יצויין, כי הגופן הנ"ל אינו חינמי, וניתן לרכישה בתשלום, אבל הוא הותקן עם המערכת כנ"ל).

נכתב ע"י גרפרינט;1747751:
ביררתי לא מזמן באופן כללי אצל מי שעברוהם אמרו לי שזה סתם חבל.....
זה נחמד יותר מעוצב יותר אבל בנתיים אין כמו ווינדוס 7

לא מדויק. הרבה יותר מהיר.

אצלי מותקן 64bit.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1747760:
לא מדויק. הרבה יותר מהיר.

מחלוקת הפוסקים יש אנשים שטוענים הפוך
לוקח המון זמן לעלות משתמש עם הרבה משאבים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1747760:
כשהתקנתי בנייד, הוא התקין לי את הווריאציה העברית של הגופן הנ"ל. בנייח משום מה זה לא הותקן, ואכן, לא הצוגו גופנים בעברית. פשוט העתקתי את הגופן מהספריה. (יצויין, כי הגופן הנ"ל אינו חינמי, וניתן לרכישה בתשלום, אבל הוא הותקן עם המערכת כנ"ל).
.

מה הכוונה שלא הוצגו גופנים בעברית?
האם אתה מדבר על התפריטים וכו' שבמערכת ההפעלה עצמה?
ואם אני פותח לדוגמה אינדיזיין, זה משפיע לי על משהו בפונטים שם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה