מתי הגשתם?קבלתי ברוך ה'.
לפני יומיים.
הגשתי כמעט הראשונה, מאמינה שיש חשיבות לזמן ההגשה.
קיבלת דרגה או מכתב קליטה?אני הגשתי יום אחרי שנפתחה האפשרות
קיבלתי מכתב קליטה ביום שישי לפני כמעט שבועיים
וביום ראשון שעבר.. לפני שבוע וחצי... קיבלתי את הדרגה
בינתיים הגשתי ערעור - על זה טרם קיבלתי מענה.
לי כתוב בהערות חשב שכרקיבלתי דרגה אבל רק לחודש 9.24
אצל כולם זה כך?
האופציה נפתחה ביום רביעי אחה"צהאופציה להגשת בקשה נפתחה בשלישי בלילה מאוחר,
אני הגשתי ברביעי שלמחרת על הבוקר.
מכתב קליטה עם מספר בקשה קבלתי ב 07/12 - לפני 11 יום.
תשובה סופית, כאמור לפני יומיים - 16/12.
בהצלחה!!
והם באותו מעון? זה קרה לי שנה שעברה אל מעונות שונים אבלאני קיבלתי דרגה יש לי 2 ילדים ובמקום לקבל עליהם דרגה 14 קיבלתי 3
וגם על הראשון קיבלתי לפני יותר משבוע והיום קיבלתי על השני
גם אני קיבלתי דרגה 3 ל-2 ילדים באותו מעוןאני קיבלתי דרגה יש לי 2 ילדים ובמקום לקבל עליהם דרגה 14 קיבלתי 3
וגם על הראשון קיבלתי לפני יותר משבוע והיום קיבלתי על השני
כן. קיבלתי דרגה . כפי שצפיתי .קיבלת דרגה או מכתב קליטה?
היה כתוב לך איזה דרגה קיבלת או רק שהבקשה אושרה
כמעט כנ"לאני גם קיבלתי דרגה - ז"א לא קיבלתי....
פתחתי בקשה ממש מוקדם וחסרו לי מסמכים
בינתיים נקבעה לי דרגה 12 עד להשלמת המסמכים.
מקווה שזה יטופל מהר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים