בטוח שדרגה 12?בעלי גם אברך לא בגיל גיוס וגם עם תלוש שעובד
וההכנסה שלנו לפי דרגה 3
קיבלתי דרגה 12 והיום ראיתי שעידכנו שזה על חודש 9 וחודש 10
והדרגה זמנית עד 28.2
והוסיפו:
בהמשך יפורסמו הנחיות בדבר לומדים שהסדירו את מעמדם מול צהל, כולל התנאים והמסמכים הנדרשים להוכחת הזכאות החל מחודש
כנראה לא נדע עד הרגע שאחרי האחרוןמה יהיה לגבי שנה הבאה?
אני רוצה לרשום את הבן שלי למעון בעלי אברך ועדיין לא קיבל פטור גיוס.
ידוע משהו על דרגות לשנה הבאה?
או שעדיף לרשום למטפלת פרטית..
מה הגיוני שלא יהיה דרגות בכלל??
עוד לא יודעים מה יהיה בהמשך השנה הזו, אז על שנה הבאה???מה יהיה לגבי שנה הבאה?
יש עוד זמןמה יהיה לגבי שנה הבאה?
בתלוש למטה יש נתונים מצטברים שנתיאשתי חזרה מחל"ד באמצע יוני וקיבלנו את התשובה הנ"ל:
יש לשלוח תלוש המכיל נתונים מצטברים בשנת 2024 עם שלושה חודשים
ומעלה לאחר חופשת הלידה.
למה כוונתם נתונים מצטברים? האם הם מתכוונים ל- 3 תלושים?
לא מספיק תלוש של חודש 7 רק בשביל להראות שהיא חזרה לעבודה?בתלוש למטה יש נתונים מצטברים שנתי
הם מתכוונים שתשלח תלוש אחד לאחר 3 חודשי עבודה לאחר החזרה מחל''ד.
ז''א שאתה יכול לשלוח תלוש מחודש 9 ומעלה.
אם נוח לך יותר תוכל לשלוח גם 3 תלושים מחודש 7.
עצה מצוינת.אני כשפתחתי את הקישור שנשלח להורה 2 הביא לי אוטומטי את הפרטים של הורה 1
וזה קרה לי גם בשנים עברו
הפתרון הוא ,וזה מה שעשיתי השנה
לצאת מהאזור האישי בגוב של הורה 1
להיכנס לאזור האישי בגוב של הורה 2
ואח"כ ללחוץ על הקישור של הורה 2 שנשלח במייל
והופ מופיע אוטומטי הפרטים הנכונים של הורה 2
בהצלחה!!!
(אין לי מושג אם אפשר לעשות את זה אחרי שכבר מילאו את הפרטים כפול ...תנסו...)
לא מספיקלא מספיק תלוש של חודש 7 רק בשביל להראות שהיא חזרה לעבודה?
תרגיש בנוח. אתה בחברה טובהאני עדיין לא קיבלתי דרגה, האם זה בסדר או שאני צריך לברר שהכל טוב?
תכנסו לברור דרגה לפעמים זה מופיע שם ולוקח זמן עד שנשלח עדכוןתרגיש בנוח. אתה בחברה טובה![]()
הרבה הורים קיבלו את זהגם אני קיבלתי את המייל שהבקשה נדחתה עקב כך שמספר הזהות של הורה 1 לא היה נכון
בטופס זה מופיע נכון
חיכיתי על הקו שעה+ ובצאט עד שענו -אמרו שלא יכולים לעזור לי לפני שאני מקבלת מספר סימוכין
מה
גם אני קיבלתי את המייל שהבקשה נדחתה עקב כך שמספר הזהות של הורה 1 לא היה נכון
בטופס זה מופיע נכון
חיכיתי על הקו שעה+ ובצאט עד שענו -אמרו שלא יכולים לעזור לי לפני שאני מקבלת מספר סימוכין
מה הסיפור? מה אני אמורה לעשות?
טעות שלהם סידרו לי כשהיית יאיתם על הקו תודהבטוח שדרגה 12?
קצת מוזר שעל דרגה 12 שלא מקבלים סבסוד יכתבו שזה רק עד 28.2..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //