דרוש מידע מישהו כבר קיבל דרגה למעונות?

בצאט לוקח זמן עד שעונים כשענו לי ביקשתי שיטפלו לי
אמרו לי שיש עומס וישתדלו לזרז לי,למחרת קיבלתי דרגה.

בצאט לוקח זמן עד שעונים כשענו לי ביקשתי שיטפלו לי
אמרו לי שיש עומס וישתדלו לזרז לי,למחרת קיבלתי דרגה.
מתי הגשת בקשה?
לדעתי מקרי בלבד.
אני הגשתי בקשה ב 1.12 , דיברתי איתם לפני כשבוע.
ביקשתי מהם לזרז וענו לי גם שיש עומס ואין אפשרות לזרז בקשות.
עד לרגע זה טרם קיבלתי דרגה.....

בלת"ק
מישהו יודע על סמך אילו חודשים חישבו את הדרגה???
קיבלתי עכשיו דרגה 8 עד חודש 12 לפי החישוב שלי הייתי אמורה להגיע ל5 גג6
יש מה לעשות???
אשמח מאוד לעזרה! תזכו למצוות!
כנ"ל גם אני עם אותו מקרה, אשמח לעדכון בנושא.

כן
ואם שאלו משהו קטן ולא ענית תוך 60 שניות, השיחה מתנתקת מיד
ניסתי היום
וענו לי בערך אחרי שעתיים
אבל זו כנראה היתה מישהי נחמדה
כי בדיוק הלכתי
וכשראיתי את התגובה היה כתוב שזה לפני 6 דקות
וענו לי
מקווה שזה יטופל בעז"ה

קיבלנו הודעה שחסרים לנו מסמכים וקבעו לנו דרגה זמנית עד להסדר מול צהל, קבעו לנו דרגה 12 - איך מגישים ערעור ויש דרך לדעת אלו מסמכים חסרים?

הגשתי בקשה וקיבלתי דרגה הכי גרועה לפי הנתונים אני אמורה לקבל דרגה הכי טובה בצאט הם כתוב שהמוקד סגור כרגע למרות שהם אמורים להיות פתוחים עכשיו וכששולחים פניה באימייל כתוב שהתיבה מלאה
יש לכם רעיון מה אני יכולה לעשות כדי לקבל את הדרגה שמגיעה לי?

אודה להסבר על הדרגות
כמה הסכומים שאפשר להרווי בשביל להשיג דרגה הכי טובה ?
יש אפשרות לזיוף תלושים בשביל זה ?
כמה עולה לילד בן שנתיים וכו'
אני רוצה לדעת אם שווה לי לרשום לשנה הבאה ..
זה ילד ראשון ב"ה ואני לא מבינה בעניין בכלל

הגשתי בקשה וקיבלתי דרגה הכי גרועה לפי הנתונים אני אמורה לקבל דרגה הכי טובה בצאט הם כתוב שהמוקד סגור כרגע למרות שהם אמורים להיות פתוחים עכשיו וכששולחים פניה באימייל כתוב שהתיבה מלאה
הכי גרועה הכוונה 12?
זה אומר שלא קיבלתם דרגה וכנראה הייתה לכם בעיה במסמכים.
כרגע העצה היחידה זה לפנות למבקר המדינה.

קיבלתי הודעה למלאות פרטים של הורה ב' מילאתי
קיבלתי שוב שלוש פעמים ומילאתי
מה עושים???
מישהו נתקל בזה?

מישהי יודעת האם אני אקבל החזר על חודשים אחורה במידה ואני מוציאה את הילד מהמסגרת ?

קיבלנו הודעה שחסרים לנו מסמכים וקבעו לנו דרגה זמנית עד להסדר מול צהל, קבעו לנו דרגה 12 - איך מגישים ערעור ויש דרך לדעת אלו מסמכים חסרים?
תשלימו את המסמכים, אין קשר להסדר מול צה"ל - זו הודעה שכל האברכים בגיל גיוס קיבלו
תבדקו איזה מסמכים חסרים לכם ותשלימו דרך העדכונט
אין שרות בתמ"ת כרגע
אפשר לנסות דרך מבקר המדינה
ותבדקו אם הגשתם את כל המסמכים והכל בצורה מלאה ותקינה
אודה להסבר על הדרגות
כמה הסכומים שאפשר להרווי בשביל להשיג דרגה הכי טובה ?
יש אפשרות לזיוף תלושים בשביל זה ?
כמה עולה לילד בן שנתיים וכו'
אני רוצה לדעת אם שווה לי לרשום לשנה הבאה ..
זה ילד ראשון ב"ה ואני לא מבינה בעניין בכלל
תראי הכל בצורה מסודרת באתר משרד התמת
כולל מבחן הדרגות, מדרגות התשלום וכו'
ולא, אי אפשר לשקר! א. כי כתוב בתורה ואנחנו יהודים. ב. יש חובת סינכרון מול ביטוח לאומי
מבחני תמיכה: https://www.gov.il/he/pages/daycare-subsidie
טבלאות הסבסוד: https://www.gov.il/he/pages/tuition-daycare-and-supervised-nurseries
סימולטור: https://daycareeligibilitysimulator.labor.gov.il/

קיבלתי הודעה למלאות פרטים של הורה ב' מילאתי
קיבלתי שוב שלוש פעמים ומילאתי
מה עושים???
מישהו נתקל בזה?
תבדקו שהתנתקתם מהאזור האישי של הורה 1
הכי טוב לפתוח את הקישור שקיבלתם במייל של הורה 2 - ב"גלישה בסתר" ולהיכנס דרך הפרטים של ההורה 2
נפתח רישום לשנה הבאה?
עדין לא, תעקבו אחרי הפרסומים

סודר טלפונית
נראה לי קבלתי אותה הודעה כמוכם,
איך סדרתם??? איפה יכול ליהיות הבעיה ???[כי לא מזמן אמרו לי בטלפון שהגשתי את כל המסמכים]
ובכלל עונים שם?
תודה!
זה ההודעה שקבלתי
1738085958571.png

נערך לאחרונה ב:
קיבלנו הודעה כזאת מהתמ"ת:

על מנת שנוכל להמשיך לטפל בבקשה עליך להשלים את המסמכים הבאים: על האם לשלוח תלוש אחרון לפני הלידה עם נתונים מצטברים של מינימום 3 חודשים.

מה עושים שחופשת לידה התחילה באמצע חודש 3.24 איזה תלושים לשלוח להם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה