דרוש מידע מישהו כבר קיבל שיבוץ למפקח טוהר הבחירות??

• הוסף לסימניות
כן קיבלתי אתמול מייל

• הוסף לסימניות
באיזה ועדות קיבלתם שיבוץ??

• הוסף לסימניות
הביאו לכם סמרטפונים?
אני ביהודה ולא קיבלתי תשובה אני חושב אולי בגלל שאמרתי שאין לי סמרטפון

• הוסף לסימניות
זה נכון שמי שרוצה לעבוד בבחירות חייב סמרטפון?
ואם אין לו הוא לא יכול לעבוד?
גם במפלגות החרדיות???

• הוסף לסימניות
אני ביהודה ולא קבלתי עדיין שיבוץ
אבל שמעתי על אנשים בוועדות אחרות שכבר קבלו שיבוץ
בעקרון אמרו לנו שיודיעו על השיבוץ יום-יומיים לפני הבחירות

• הוסף לסימניות
זה נכון שמי שרוצה לעבוד בבחירות חייב סמרטפון?
ואם אין לו הוא לא יכול לעבוד?
גם במפלגות החרדיות???
אתה מתבלבל.
קודם כל זה לא קשור למפלגות זה קשור לוועדת הבחירות
דבר שני התפקיד דורש סמארטפון אבל גם מי שאין לו קבל תפקיד

• הוסף לסימניות
אני הייתי בהדרכה ביהודה ונכנס באמצע המנהל של כל יהודה ושאל אם יש פה מישהו בלי פלאפון חכם ואמר שמי שאין לו שישיג
אבל שמעתי שלמפקח כן היה ביקוש גדול יותר מהמזכירים

• הוסף לסימניות
גם אני קבלתי עכשיו שיבוץ ביהודה
מישהו יודע מה עושים לגבי הסמארטפונים? כי הראש צוות לא אמר לי כלום בנושא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה