דרוש מידע מישהו למד פעם אצל יניב ארד?

• הוסף לסימניות
מישהו למד פעם אצל יניב ארד?
מחפשת עליו תגובות ולא מוצאת בשום מקום(אולי נטפרי חוסם?:(
אשמח לשמוע חוו"ד, והאם זה תרם לכם למצוא עבודה.
האם יש קשר אישי כמו שהוא כותב? בדיקת עבודות/מבחנים? או שזה כמו קורס העשרה כזה של הרצאות?האם יצאתם מהקורס בסופו של דבר עם ביטחון לעסוק בתחום? או שרכשתם קצת ידע כללי..?
אשמח מאוד לשמוע!

• הוסף לסימניות
אני יודעת כמה שלמדו אצלו,

את יכולה להשאיר פה מייל וארשום לך מה היתה דעתן
מעדיפה לא לרשום פה

אני אשמח גם כן לשמוע
tzilom100 בגמייל

תודה
אשמח שתשלחי לרחל (הנ"ל) ואם תוכלי לשלוח לי במייל. שלחתי לך הודעה לשם.
המון תודה, זה יעזור לי מאוד!
(תודה לשתיכן)

• הוסף לסימניות
משהי מכירה את הקורס FullStack למתחילות?

• הוסף לסימניות
שמעתי עליו דברים ממש טובים!
יש מלא השמה מהקורס הזה
והוא מקצועי ביותר!

• הוסף לסימניות
אשמח גם לשמוע- se820647 שטרודל גימיל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הוא עשה עכשיו קורס בחינם

• הוסף לסימניות
אני אשמח גם למוע
mb0527616047 גמייל דוט קום
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני יודעת כמה שלמדו אצלו,

את יכולה להשאיר פה מייל וארשום לך מה היתה דעתן
מעדיפה לא לרשום פה
אני מתעניינת בקורס שלו בזום.
אשמח לקבל מידע.
052761eme ג'ימל....
יעזור לי מאוד.
תודה רבה !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה