עזרה מישהו מאיזור חזו"א - נחמיה ב"ב שמוכן לעזור לי

• הוסף לסימניות
אני צריכה לבדוק האם על הלוח (ה"דגל") בתחנת חזו"א/נחמיה מופיעים מספרי הקווים לכיוון מודיעין עילית (210, 220, 230, 240).
- מישהי שהיתה אמורה להגיע אלינו, חיכתה בתחנה זו על סמך הכיתוב על השלט, ולמפרע התברר לה שהתחנה בכל לא במסלול הקו. נגרמה לה עוגמת נפש מרובה. ולא, היא לא סנילית והיא ראתה במפורש שכתוב שם את המספרים הנ"ל בתוספת לכיתוב "מודיעין עילית" (חוץ מקו 240 של דן שגם עוצר שם). משרד התחבורה ענו שלהד"ם. אין שם כיתוב בכלל (אולי הספיקו לתקן את זה?).
אם מישהו מגיע לשם ויכול לצלם עבורי את השלט - נשמח מאד!

• הוסף לסימניות
אני יכולה לבדוק בשמחה אבל אין לי איך לצלם.
רק תפרטי לאיזו תחנה את מתכוונת, האם לתחנה בצד שקרוב לנחמיה או בצד שקרוב ללנדא?

......

עריכה:
עכשיו אני בעצם קולטת שאין לך מה לעשות עם תשובה בלי צילום...
טוב לפחות הקפצתי לך, בטוח למישהו אחר פה יש אמצעי צילום באיזור..

• הוסף לסימניות
בתחנה של סמינר גור? או בתחנה שלפני נחמיה?
כמעט בטוחה שהאוטובוסים הנ"ל עוצרים רק בסמינר גור,
אולי הם עמדו בתחנה לפני הפניה לנחמיה
תבררי את הפרט הזה, ואח"כ אשמח לעזור לך ולצלם

• הוסף לסימניות
בתחנה של סמינר גור? או בתחנה שלפני נחמיה?
כמעט בטוחה שהאוטובוסים הנ"ל עוצרים רק בסמינר גור,
אולי הם עמדו בתחנה לפני הפניה לנחמיה
תבררי את הפרט הזה, ואח"כ אשמח לעזור לך ולצלם
זו התחנה שנקראת חזון איש/נחמיה. נראה לי לפני נחמיה, התחנה שאחריה נקראת חזון איש/דבורה הנביאה. והאוטובוסים האלו באמת לא עוצרים שם, הבעיה שלטענתה הם מופיעים על השלט.

• הוסף לסימניות
זה פעל בחנוכה בלבד אבל למרבה הטיפשות של החברה הם שמו שלטים בתחנות כאילו זה קבוע והיטעו הרבה אנשים המסלול הקבוע זה ר''ע חזו''א אדמור מנדבורנא עזרא כהנמן ובחנוכה הוא נכנס לירושלים בן זכאי דסלא חזו''א נחמיה בן יעקב בר יוחאי ומשם יצא מבני ברק

• הוסף לסימניות
זה פעל בחנוכה בלבד אבל למרבה הטיפשות של החברה הם שמו שלטים בתחנות כאילו זה קבוע והיטעו הרבה אנשים המסלול הקבוע זה ר''ע חזו''א אדמור מנדבורנא עזרא כהנמן ובחנוכה הוא נכנס לירושלים בן זכאי דסלא חזו''א נחמיה בן יעקב בר יוחאי ומשם יצא מבני ברק
אני לא מדברת על זה. מדובר על התחנה ברח' חזו"א.

• הוסף לסימניות
זו התחנה שנקראת חזון איש/נחמיה. נראה לי לפני נחמיה, התחנה שאחריה נקראת חזון איש/דבורה הנביאה. והאוטובוסים האלו באמת לא עוצרים שם, הבעיה שלטענתה הם מופיעים על השלט.

אני בודקת לך את זה היום בע"ה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צילמתי לך
כנראה חברת האוטובוסים אכן צדקה
מספרי הקוים הנ"ל לא מופיעים

קבצים מצורפים

• IMG_0689.JPG
    5 MB · צפיות: 55
  • IMG_0690.JPG
    4.6 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
מהתחנה שאחרי רחוב דסלר עד אחרי סמינר גור אין תחנה של קווים

• הוסף לסימניות
בוודאות היה רשום שם את הקווים האלו. אני פעם גם טעיתי בזה ומישהו בתחנה אמר לי שאתקדם הלאה לתחנה הבאה. אולי אני לא בסדר שלא התלוננתי, כי הנה אני רואה שאחרי תלונה הם מחקו את זה (היה רשום בשורה העליונה). טוב שאנשים לא יתבלבלו יותר עם זה.

• הוסף לסימניות
רק בחנוכה הייתה שם תחנה לשלושה ימים בלבד תמיד זה רק בסמינר גור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה