עזרה מישהו מבין בבאגים של אילוסטרייטור?

• הוסף לסימניות
אני באמצע לעצב איזו הזמנה לחבר, ותוך כדי שימוש במברשת הוא השאיר לי חותמת עגולה של המברשת על המסך, זה מופיע גם במצב Outline, ועל אף שכל השכבות אינן נעולות לא ניתן לתפוס את העיגול הסורר.
כאשר אני מחליף את הכלים, כל עוד והעכבר על חלונית הכלים העיגול נעלם אך כאשר אני מחזיר את העכבר לעבודה חוזר העיגול, ואני אחד שמאוד אוהב לעבוד נקי.
אשמח מאוד לדעת למה זה קורה.
‏‏צילום מסך (35).png

• הוסף לסימניות
תסמינים נוספים מווירוס העיגול...
כאשר אני עם כלי ה-Selection Tool, העיגול מופיע, אם אלחץ על Ctrl, העיגול נעלם!!
גם אחרי שהעיגול נעלם, אם אחליף כלי כאמור העיגול המוזר יחזור, ושוב לחיצה על Ctrl, והעיגול נעלם!
אם אוזיז את המסך ע"י כלי היד (Hand Tool), לא יקרה כלום מיוחד (דהיינו כמו החלפת כל הכלים, שמחזירים את העיגול והוא נעלם אחרי לחיצה על Ctrl, אבל אם אוזיז ע"י לחיצה על רווח (Space), העיגול ייעלם זמני כל עוד מקש הרווח לחוץ ויחזור כאשר אשחרר את המקש, למותר לציין שגם אם לחצתי מקודם על Ctrl, והעיגול כבר נעלם, זה יחזור כאשחרר את מקש הרווח.
אתם יודעים מה זה???

• הוסף לסימניות
מקפיץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה