עזרה מישהו מבין במדפסות קנון? אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
ניסית להתקין את הדרייבר מחדש?
ואם כן, באיזה שלב הוא לא מזהה אותה?

• הוסף לסימניות
אני אשמח להסבר מדויק...
כשלוחצים על הדפסה, הוא לא נותן אותה ברשימה?

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה,
המדפסת היא מדפסת רשת או מדפסת עם כבל?

• הוסף לסימניות
אני אשמח להסבר מדויק...
כשלוחצים על הדפסה, הוא לא נותן אותה ברשימה?
כשאני לוחצת על חיפוש מדפסות
הוא לא נותן אותה ברשימה בכלל
וניסיתי גם עם כבל וגם רשת ושניהם לא עובדים לי

• הוסף לסימניות
1716547287682.png

רואה?
אני לוחצת להוסיף מדפסת או סורק והוא בכלל לא מזהה אותה

• הוסף לסימניות
ושאני באה להדפיס, הוא כן נותן לי אופציה של מדפסת, אבל שאני לוחצת על הדפסה הוא כותב לי:
המדפסת במצב לא מקוון.
בדוק שהמדפסת מחוברת ושהמדפסת מופעלת.

• הוסף לסימניות
ניסית להגדיר אותה כמדפסת ברירת מחדל?
ותנסי למחוק את התור...

• הוסף לסימניות
אשמח גם לעזרה...
רכשתי היון מדפסת קנון mf465dw
ובמקום של ההתקנה [ישיבה] אין אינטרנט כלל, כך שהמתקין לא יכל להביא לי דרייבר.
המדפסת עובדת על דרייבר של ווינדוס, אך הוא אמר לי שעדיף להתקין דרייבר מדוייק.

יש מצב שיש למישהו את הקישור?

• הוסף לסימניות
ניסיתי להתקין, ולא זוהה המדפסת במחשב.
[אני מנסה להתקין ע''י חיבור כבל, אין לנו אינטרנט בישיבה.]
התקשרתי לשירות לקוחות, והם אמרו לי שכנראה מכיון וחיברתי את הכבל לפני שהתחלתי בהתקנה זה לא מזהה.
ולכן הם ממליצים לי לחבר אינטרנט, ואז הם ישתלטו על המחשב ויעדכנו את הווינדוס, ואז אולי הם יצליחו.......
יש מצב שמישהו כאן יכול לייעץ לי מה לעשות בלי חיבור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה