כללי מישהו מבין פה בקוד הפניות לאתרים?

• הוסף לסימניות
ניסיתי בפורום בניית אתרים ולא קיבלתי שום תגובה.
אני מקווה שיש מהכותבים פה, שאולי יידעו להגיד לי מה לא בסדר בקוד ההפניה המצ"ב.

<%@ Language=VBScript codepage=1255 %>
<%
Option explicit
Response.Buffer = true

Dim sURL, sPath

sURL = Request.ServerVariables("HTTP_HOST")
sPath = Request.ServerVariables("PATH_INFO")

Select Case sURL
Case "www.timnati.prog.co.il", "timnati.prog.co.il"
Response.Redirect "http://www.timnati.prog.co.il/index.html"

Case "www.hinuma.prog.co.il", "hinuma.prog.co.il"
Response.Redirect "www.timnati.prog.co.il/sub1/index.html/"
End Select
%>

• הוסף לסימניות
מה מצ"ב? לא מצ"ב כלום

• הוסף לסימניות
זה קובץ שמכניסים לאתר כקובץ TXT, שמפנה לספריות משנה ומאפשר לעבוד על כמה אתרים מאתר אחד.

זה מה שזה.
פעם זה עבד.
כיום אולי השתנו דברים וזה לא עובד.

האם יש משהו אחר שיכול לעשות זאת?

אני צריכה לפצל את האתר שלי לכמה אתרים, שאוכל לעבוד על בניית אתרים ולבדוק און ליין בלי להצטרך להטריח את הלקוחות שלא יכולים לתת סיסמת ניהול להעלות קבצים כל 5 דקות.

אודה למי שמבין משהו בבניית אתרים ויכול לעזור בזה.
זה די דחוף לי.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני מבין בבניית אתרים אבל אין לי אפשרות להושיט לך עזרה על בסיס מה ששאלת.
א. לא הצלחתי להבין מה את מנסה לעשות בדיוק.
ב. כל שרת איכסון פועל אחרת ומתנהג אחרת.

• הוסף לסימניות
זה מאד פשוט.
יש לי אתר בפרוג.
אני רוצה לפצל אותו לשני אתרים.
נאמר אחד תמנתי ואחד הינומה.
אני צריכה שבכניסה לאתר, יהיה קובץ שיפנה את הינומה לספריה שבה נמצאים הקבצים של האתר הזה.

זה מה שהקובץ שהעליתי אמור לעשות.
שאם מישהו כותב אתר www.hinuma.prog.co.il [אם או בלי ה WWW], אזי זה מפנה אותו לאתר www.timnati.prog.co.il/sub1

ספריית SUB1 היא הספריה שם מאוחסנים הקבצים.
זה כתוב ככה:

Case "www.hinuma.prog.co.il", "hinuma.prog.co.il"
Response.Redirect "www.timnati.prog.co.il/sub1/index.html/"
End Select

באתר הקודם שלי זה עבד, באתר הזה זה לא עובד.
זה מה שאני לא מצליחה להבין.

ואם אתה מבין אתרים, מסתמא אולי יש דרך אחרת לפצל אתר אחד לכמה אתרים, שכל אחד עם שם אחר. ידועה לך דרך כזו?

• הוסף לסימניות
אוקיי... עכשיו אנחנו מתחילים לדבר.
מה שאת רוצה, נקרא בעצם סאב-דומיין.
מה שאומר, תת-דומיין, (לדוגמה: sub.domain.com או images.google.com וזה לא הולך עם www)

כרגע, כחברה בפרוג זהב, קיבלת מפרוג סאב-דומיין אחד: timnati.prog.co.il
את מעוניינת בסאב-דומיין נוסף, שיהיה מכווון לספריה מסויימת באיכסון שלך.
אבל את זה, רק בעל השליטה על הדומיין prog.co.il יכול לתת לך. (כלומר, הנהלת פרוג)

עם זאת, בהנחה שאת זקוקה לפתרון זמני בלבד, האם יורשה לי לשאול למה לא פשוט לתת להינומה ספריית משנה תחת הסאב-דומיין שלך?
כלומר: timnati.prog.co.il\hinuma

אלא אם כן, את זקוקה לפתרון קבוע, ואז אני מסופק אם האיכסון שפרוג נותנים לך יכול לתת מענה לצורך הזה. (כמובן את יכולה לפתוח מנוי זהב חדש, אבל אז עדיף לך כבר לרכוש שירותי איכסון בנפח בלתי מוגבל מחברה בחו"ל ובמחיר של דולרים בודדים לחודש)

• הוסף לסימניות
למה שלא ייתנו?
היה לי אחסון עם UP.CO.IL והם אלו שנתנו לי את קובץ ההפניה הזה להפנות לסב אתר באתר שלי.
ייתכן ובעלי השרת צריכים לתאם משהו, אינני יודעת.
שאלתי ולא ענו לי.
אם לא יסתדר פה, יש לי עוד אתר במקום אחר שלא היה לי זמן לסדר. אנסה שם.

• הוסף לסימניות
אגב, רק שתדע, שזה די מקובל לעשות.
למשל ישנן חברות שרוצות שכל מה שקשור לשם דומיין שלהם, יוביל לדומיין שלהם.
למשל xxx.com; xxx.co.il
וכו.
זה די נפוץ.

אם אתה רוצה לראות דוגמא לזה, אם תלחץ על האתר שהבאתי - הינומה.פרוג, תגיע לאתר אחר לגמרי [ותעצום עיניים כי זה לא הכי צנוע] בכתובת דומה אבל לא זהה. אצלי בכל אופן זה נפתח כך משום מה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה