מישהו מגיע מבורו פארק בקרוב?

• הוסף לסימניות
מחפש מישהו שמגיע לארץ מבורו פארק בימים הקרובים ומוכן לעשות חסד ולהביא משהו קטן??
[סוללה של נטבוק. קטן וקל]
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
:) עכשיו יקפצו כל אלו שלא רק שאינם יכולים לסייע ויאמרו -
אולי יש בתוך הסוללה סמים? אולי זה פצצה? הרי אנו לא מכירים אותך?
וכן יביאו עשרות ומאות מקרים מאנשים שהעבירו סוללות והתברר שהם סמים ופצצות.

אבל חברה תירגעו נכון שצריכים לחשוש אבל צריך לדעת מתי ואיך ואם זה אדם משלנו והסוללה נראית סוללה לא צריך להיכנס לפאניקה.

ועכשיו יבואו אנשים ויגידו לי שאפילו בכזה אופן צריך לחשוש, אבל זו היא דעתי שכשיש פעמים שהכל נראה בסדר, גם האדם, וגם החבילה, מותר לעשות טובה.

• הוסף לסימניות
הדרך הפשוטה היא לקחת את החבילה, וכששואלים בשדה התעופה אם קיבלת חבילה מחברים, לענות כן!
הם יבדקו את החבילה, ובכל מקרה לא יאשימו אתכם.
אחותי עשתה כך, ולקחה חבילה למישהי והכול עבר בשלום!

• הוסף לסימניות
אני חוזר שוב
נכתב ע"י מוישה;807108:
מחפש מישהו שמגיע לארץ מבורו פארק בימים הקרובים ומוכן לעשות חסד ולהביא משהו קטן??
[סוללה של נטבוק. קטן וקל]
תזכו למצוות
ולכל החכמולוגים, תעשו לי טובה, תפתחו אשכול איומים על הניק 'מוישה' שרוצה לנצל אתכם להברחת סמים, וה' ירחם, וסכנת נפשות ושאר ירקות. רק אל תחבלו בתפקודו של אשכול תמים שרוצה [בין היתר] לזכות אנשים במצוות. סליחה ותודה.
[אני אפילו לא מנסה לשכנע שזה דבר פשוט. מי שמפחד, ממש לא חייב, אני מגלה הבנה.]

• הוסף לסימניות
אולי נפתח אשכול כזה:

"יש לי חבילת מריחואנה להעביר מבורו פארק לשטיבלאך של צ'קפוסט"

וששם יהיו כל התגובות המעצבנות האלה.

• הוסף לסימניות
הציבור באמת מפחד מהסמים שחברת HP דחפה בתוך הסוללה?
או שבאמת אף אחד לא מגיע מבורו פארק?

חסד, רבותי, חסד, אנא לידעני אם יש מישהו שמגיע מבורו פארק.

• הוסף לסימניות
אני בטוחה שאם יש מישו הוא יצור קשר.
באשכול הקודם הבהרתי את הסיבה לאי הסכמתם של אנשים, זה עדין לא אומר שאנשים לא ורצים לעשות חסד, קצת אופטימיות חבר'ה קצת..

בהצלחה בכולופן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה