דרוש מידע מישהו מטפל במכבידנט?

• הוסף לסימניות
חרדתית מרופאי שיניים,
טיפלתי אצל רופאה פרטית מצויינת בירושלים,
עברנו למרכז, ומאז...
בקיצור, דחוף כדי שישארו שיניים.
מישהו מכיר רופא שיניים (עדיף אפילו רופאה) במכבידנט או בהסדר עם מכבי באזור המרכז?
אבל מצויינת! מומחית (כי השיניים שלי סופר מיוחדות) ומקצועית, וגם עדינה ורגישה ומתחשבת?
רופא גם טוב.

** אשמח להמלצות מניסיון, אחרי ביקור קצרצר אצל רופא שיניים במכבידנט פה בעיר לא הייתי מרוצה, שאלתי את האסיסטנטית על איזה רופא שם היא ממליצה, ומסתבר שהיא "עובדת עם כל הרופאים פה וכולם בערך אותו דבר..."

תודה תודה תודה!
אפשר לשאול איפה טיפלת בירושלים?

• הוסף לסימניות
אפשר לשאול איפה טיפלת בירושלים?
כן, במרפאה ברחוב קרן קיימת לישראל 27, היה שם ד"ר סוורדין שהוא רופא מעולה ופרש בשנים האחרונות, עכשיו במקומו מטפלת דר נטלי הופמן שהיא גם רופאה מצויינת!!!
ויש שם גם את ד"ר מורי סומר, שהוא מומחה לטיפולי שורש עם מיקרוסקופ, עדין ורגיש בטירוף ומקצועי מאוד מאוד.
מרפאה לא זולה

• הוסף לסימניות
תנסו לקבוע תור למרפאה של מכבי ברחוב ביאליק ברמת גן תורים הרבה יותר קרובים
ורופאים מעולים מנסיון

• הוסף לסימניות
יש את דר אמיר עובדיה.
אני יודעת שהוא מקבל בב"ב ובבת ים.
הוא אלוף אמיתי. בכל אותם ילדים שמאימים עליהם עם הרדמה כללית הוא מטפל.
יש לו גישה לילדים, הוא למד אידיש, רוסית וערבית כדי שיוכל לתקשר איתם טוב יותר!!

• הוסף לסימניות
יש את דר אמיר עובדיה.
אני יודעת שהוא מקבל בב"ב ובבת ים.
הוא אלוף אמיתי. בכל אותם ילדים שמאימים עליהם עם הרדמה כללית הוא מטפל.
יש לו גישה לילדים, הוא למד אידיש, רוסית וערבית כדי שיוכל לתקשר איתם טוב יותר!!
הוא מטפל רק בילדים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

דרוש מידע שיניים
האם מישהי מקופת חולים לאומית עשתה טיפול שיניים בהרדמה לילדה מתחת לגיל 5?
קבלתי אישור מהקופה להרדמה כללית. בפועל הם שלחו לרופא מומחה שלא עושה הרדמה כללית
רק לדעתם, מצליח עם הילדים, למרות שעושה את זה ב-4 ביקורים (כל פעם רבע פה)
מנסיון, אצל שני הגדולים שלי הייתי אצלו (באופן פרטי)
אמנם הוא מטפל בילד, אבל הוא ״חיה רעה״
עושה בכוח ולא אכפת לו שהילד יצרח עד הגג ויקבל טראומה.
הוא אמר לי: ״אני לא צריך שהילד יאהב אותי״
נכון, אבל אני לא צריכה טראומה לילדה שבגלל זה לא תלך לרופא שיניים כל החיים.
בקופה טוענים שהם לא שולחים להרדמה כללית, למרות שזה כתוב באישור.
יש כאן עוד כאלה שנתקלו בתופעה בעבר - הווה
רופא שלאומית שולחת אליו - שעושה בכוח ולא אכפת לו שהילד יצרח עד הגג ויקבל טראומה.

אני ממש אשמח לשמוע
עברנו סיוטי לילה עם אחד הילדים
  • כועס
Reactions: חיפושית לבנה1 //
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה