מישהו מטריל אותי באתר של העסק

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זה האקר או משהו כזה
מאות הודעות ביום דרך האתר של העסק שלי
לא דרך הדף של הצור קשר אלא בלי קישור לשום דף

במקביל יש גם הודעות אמיתיות של לקוחות שצריך לחזור אליהם
וזה משגע אותי כבר

מה עושים?
חלק מההודעות ברוסית
חלק באנגלית
האנגלית בעיקר (היום 119 הודעות)
והרוסית לעתים רחוקות יותר (3 ביום)

אשמח לפתרון

• הוסף לסימניות

וזה משגע אותי כבר

מה עושים?
חלק מההודעות ברוסית
חלק באנגלית

אשמח לפתרון
פונים לבונה האתר שיתקין אמצעי הגנה מספאם. זו בעיה מוכרת והפתרונות גם כן מוכרים.
אם זה אתר וורדפרס יש תוספים מתאימים.
אפשר גם לשים ריקפצ'ה של גוגל ו'מלכודת דבש', ובמידת הצורך חסימת כתובות ip ו/או לפי מילות מפתח.

• הוסף לסימניות

וזה משגע אותי כבר

מה עושים?
חלק מההודעות ברוסית
חלק באנגלית

אשמח לפתרון
גם לי יש את אותו בעיה פשוט משגע את המוח כל יום עשרות הודעות

• הוסף לסימניות
היתה לי הבעיה הזו במשך תקופה, עד שהתקינו לי תוסף שבעצם מתקינים על כל הטפסים באתר שחסם בוטים מלשלוח תגובות
תפני לספק דומיין שלך/ בונה האתר שיעזור לך.

• הוסף לסימניות
מי שמחפש עזרה, כעזרה ראשונה יש להתקין קאפצ'ה של גוגל על הטפסים, לאחר מכן יש תוספי אנטי ספאם בתשלום ויש בחינם.
אפשר לפעמים לשלוט בזה משהו גם בלי תוסף מיוחד. אני מפתח וורדפרס ואשמח לעזור במידת הצורך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה