מישהו מכיר אולי דיסק של תפילות ראש השנה?

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לדיסק כזה.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש דיסק שיצא נדמה לי לפני שלוש שנים-שנתיים של התפילות בחברון. יש אותו להורים שלי, והוא לא בהישג ידי עכשיו. (חבל)
אולי למישהו פה יש אותו...

• הוסף לסימניות
אני חייבת דחוף לדעת איך קוראים לו.
:)

• הוסף לסימניות
יש דיסק שיצא לפני שנתיים בנוסח ירושלמי עדות המזרח
דיסק מושקע ברמה גבוהה מאוד של החזן דוד אצרף

• הוסף לסימניות
אני זוכרת משנה שעברה שהיה משהו עם כל התפילות, אולי של לחיים הפקות? נדמה לי שאפילו תקיעת שופר היה.
זה לא היה של עדות המזרח אלא יותר נוסח אשכנזי.

• הוסף לסימניות
דיסק מוצלח מאוד הוא ''ובשופר גדול יתקע''. של ניגוני ישיבת חברון, אומנם יודעי דבר אומרים שזה לא ר' שולם, אבל אוטנטי מאוד ועוצמתי.

• הוסף לסימניות
איפה משיגים את זה?

• הוסף לסימניות
ראיתי את זה בגל פז שנה שעברה.

• הוסף לסימניות
תודה
אברר

• הוסף לסימניות
גם לי הוא לא מסכים להוריד!!!

• הוסף לסימניות
זה ריק, אין שם כלום לצערי

• הוסף לסימניות
יש בגלפז אלבום של שני דיסקים לראש השנה בשם "נוסח לבעלי תפילה" של אחד בשם סקלאר מארה"ב אבל זה סגנון מסוים. צריך פשוט לבקש מהם לשמוע קצת כדי לראות אם אוהבים. זה עולה 70 ש"ח לשניהם.בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה