מישהו מכיר אתר המלמד על צילומי סטודיו לילדים ותינוקות?

• הוסף לסימניות
ישנם הרבה אתרים שמלמדים את כל תורת הצילום באופן אינטרקטיבי ואני לא מצליחה למצוא אף אתר כזה שמלמד על צילומי סטודיו.
אודה למי שיוכל למצוא עבורי לינק כזה לאתר ענק שמלמד הכל על תאורה וצילומי סטודיו, אני רוצה להקים סטודיו לצילום ילדים ותינוקות.

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה ללכת לבית ספר לצילום....

• הוסף לסימניות
לא צריך, כבר למדתי.. אני רוצה ללמוד גם מהבית... יש לך אתרים טובים ומעניינים שאפשר ללמוד דרך האינטרנט

• הוסף לסימניות
ask google about it.
he always knows...

• הוסף לסימניות
כל האתרים שתמצאי ברשת יהיו מועילים במידה זו או אחרת,
אין אתר חינמי שילמד אותך להיות מקצוענית, וגם לא יהיה כזה.
כל האתרים והסרטוני הדגמה מטרתם להדגים בלבד, ולא להעביר יידע מהותי וחשוב.

אני רק מתפלא על כך שאחרי לימודי צילום את עדיין מתקשה בלהקים סטודיו, אולי תכווני אותנו לבעיה ונוכל לעזור לך נקודתית.

• הוסף לסימניות
לא, רק רציתי לראות איך עובדים בסטודיו...סתם מתוך הסקרנות אולי עובדים בשיטה אחרת.
הסטודיו שלי קטן יחסית הוא בגודל של 1.80 על 4 מטר, הבעיה היא שבגלל הצורה שלו הצרה, על דבר שאאיר, יהיה לו החזר תאורה כמו רפלקטור ומה צריך לעשות כדי למנוע את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;520106:
אני ממליצה ללכת לבית ספר לצילום....
יש לך מקום להמליץ עליו?
גם אני למדתי יסודות ועכשיו אני רוצה להמשיך ולא מוצאת כזה דבר

• הוסף לסימניות
אני למדתי צילום באומן במתנס רוממה אבל רק אחרי סוכות שנה הבא ניפתח שנה חדשה.

• הוסף לסימניות
לדעתי עם תביני איך עובד התאורה (איך האור משפיע על הנושא) מכאן הדרך קצרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י twiti;520334:
לדעתי עם תביני איך עובד התאורה (איך האור משפיע על הנושא) מכאן הדרך קצרה

הבעיה שלה היא אחרת..
כשיש מקום צר, יש בעיה עם התאורה.. מטריה לבנה תחזיר אחורה הרבה מהאור והצלם יקבל פליירים.. מטריות שחורות יקחו המון בשר מה"רוחב" של הסטודיו.. מכיר את הבעיה הזו..
לדעתי הדבר היחיד שיכול לעזור לך זה סופט בוקס, ולא מהגדולים. במיוחד שאפשר לקרב את הסופט קרוב למצולם, אם כי כשאת מצלמת משפחה לאורך יכול להיות שיהיה לך לא הכי מושלם. (אבל אפשר להסתדר).

• הוסף לסימניות
יש לי כמה מיני סרטוני הדרכה וספרות מקצועית( באנגלית) על תאורה, רק שהצניעות שם היא לא מתאימה לפרוג:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;520413:
יש לי כמה מיני סרטוני הדרכה וספרות מקצועית( באנגלית) על תאורה, רק שהצניעות שם היא לא מתאימה לפרוג:)

אשמח אם תשלח לי במייל את הסרטונים, תודה.

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י azriel;520392:
הבעיה שלה היא אחרת..
כשיש מקום צר, יש בעיה עם התאורה.. מטריה לבנה תחזיר אחורה הרבה מהאור והצלם יקבל פליירים.. מטריות שחורות יקחו המון בשר מה"רוחב" של הסטודיו.. מכיר את הבעיה הזו..
לדעתי הדבר היחיד שיכול לעזור לך זה סופט בוקס, ולא מהגדולים. במיוחד שאפשר לקרב את הסופט קרוב למצולם, אם כי כשאת מצלמת משפחה לאורך יכול להיות שיהיה לך לא הכי מושלם. (אבל אפשר להסתדר).

לא חסר תכניקות איך להוריד את עוצמת התאורה או לפזרם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה