מישהו מכיר את הדגמים הנ"ל ויכול להמליץ?

• הוסף לסימניות
קיבלתי הצעה זולה לחבילת מוצרי חשמל, השאלה היות וחוץ מהתנור אני לא מכירה את הדגגמים בכלל הייתי רוצה לקבל חוות דעת האם אתם מכירים או התנסיתם בחברות או הדגמים הנ"ל:
מכונת כביסה CWF08A11
מקרר בקו מהדרין 500 ליטר
ותנור דו תאי של קינג.

חשוב לי בעיקר מכונת הכביסה שתהיה טובה ומכבסת נקי היות ויש לי 2 ילדים קטנים שמלכלכים המון. היום בדיתי השכורה יש לי מכונה שהרבה פעמים אני צריכה לחזור ולכבס בגדים שלא התנקו מספיק ואנימעדיפה לשלם יקר על מכונה ששוה את המחיר.
תודה לכל המייעצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י apple;500759:
קיבלתי הצעה זולה לחבילת מוצרי חשמל, השאלה היות וחוץ מהתנור אני לא מכירה את הדגגמים בכלל הייתי רוצה לקבל חוות דעת האם אתם מכירים או התנסיתם בחברות או הדגמים הנ"ל:
מכונת כביסה CWF08A11
מקרר בקו מהדרין 500 ליטר
ותנור דו תאי של קינג.

חשוב לי בעיקר מכונת הכביסה שתהיה טובה ומכבסת נקי היות ויש לי 2 ילדים קטנים שמלכלכים המון. היום בדיתי השכורה יש לי מכונה שהרבה פעמים אני צריכה לחזור ולכבס בגדים שלא התנקו מספיק ואנימעדיפה לשלם יקר על מכונה ששוה את המחיר.
תודה לכל המייעצים.

(סתם התפלקה לי תודה לא נורא :))

מהתנור של קינג אני יודעת שמרוצים והכייף שלו שבניגוד לתנורים בני ימינו שני תאיו יכולים לפעול בו זמנית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה