כללי מישהו מכיר את הפונט הזה?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה שמו, וקישור לאתר שמייצר/ מוכר אותו

קבצים מצורפים

• פונט.PNG
    פונט.PNG
    KB 4.2 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל קישור לאתר שמוכר/ מייצר - תודה.

• הוסף לסימניות
לאיזה אתר מתאים הפונט הזה?

• הוסף לסימניות
חשוב לי. מאיפה הפונט הזה? מה השם שלו?

• הוסף לסימניות
כנסו לאתר של פונטביט או מאסטר פונט או.... ותבדקו!

לא תמיד זה הולך בשיטת ה"שלוף", אין מה לעשות גם לזהות פונט זו עבודה שצורכת זמן. אין קיצורי דרך.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני בטוח שזה לא מפונטביט. ואני מעדיף לדעת ישר כי להתחיל לחפש אותו זה נראה לי טיפה מסובך.

• הוסף לסימניות
הצלצול בטעות

זה לא סגנון הכתבים של פונטביט
זה יותר סגנון של מאסטרפונט

כמו כן אם אין תשובה פה בפורום כנראה יש סיבה ואין צורך להקפיץ כל כמה שעות אלא רק לאחר יום

בנוסף לזה יש את האפשרות ליצור עם החברות קשר ולבדוק האם הכתב שלהם ואם כן הם אומרות איזה כתב זה.

• הוסף לסימניות
אני חיפשתי את הפונט ועדיין לא מצאתי... אשמח שתעזרו. בתודה מראש

• הוסף לסימניות
אנחנו בעבר שרצינו לדעת שם של פונט היינו מתקשרים לחברה ושולחים לה במייל לזהות את הכתב.

לפעמים גם כתבים שחושבים שזה לא מתאים לפונטביט וכד' ממש מתאים

דרך אגב תבדקו במאסטרפונט
מאד יכול להיות שזה משם

• הוסף לסימניות
דיברתי עם מסטרפונט והם אמרו שהפונט לא שלהם

• הוסף לסימניות
הפונט של ינק יונטף
עניתי לך באשכול השני

זה מיותר לפתוח הרבה אשכולות על אותו נושא, סתם גורם לבלבול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה