כללי מישהו מכיר את הפונט?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איזה פונט ומאיזו חברה?

קבצים מצורפים

• פיוט.PNG
    KB 22.5 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
נראה לי ש:

Guttman Drogolin

• הוסף לסימניות
ממש לא דרוגולין
זה ליוורנו, לא יודע איזו גירסה בדיוק, תנסה אצל איתמר נתן, הוא חידש את ליוורנו

• הוסף לסימניות
נראה יותר כמו מרגלית/עברי - גרסה ישנה.

• הוסף לסימניות
שלום,
לבקשתו של אברהם כהן אני מעלה כאן כמה דברים בענין, הפונט הזה הוא פונט ישן שהיה בשימוש בדפוסים ישנים, איני יודע אם יש כיום בשוק גירסא דיגטלית של הפונט הזה, אני בכו״א לא מכיר ואני מכיר הרבה....

מה שכן לפני כחודש שיחזרתי את הפונט הזה במשקל הרגיל (בהמשך בעז״ה אצור לו משקלים נוספים) כמובן עם בגרסת אופן טייפ עם ניקוד מדויק ומושלם, ועם ליגטורות ואותיות מתרחבות.

כמו בכל הפונטים העתיקים והישנים ששיחזרתי יצרתי שני גירסאות: האחת, אותיות דפוס שבורות וישנות, והשנייה גרסא חדשה וחלקה.

ויקרא שמו בישראל: המדפיסים

בדוגמא שהעלת זה נראה כמו הפונט הזה במשקל בולד. זה לא ליוורנו

בימים אלו אנו בעיצומם של התארגנות לקראת שיווק הפונטים, והם יוצעו לרכישה בקרוב.

קבצים מצורפים

• צילום מסך 5776‏.03‏.04 ב‏.23.39.27.png
    KB 90.7 · צפיות: 32
  • צילום מסך 5776‏.03‏.04 ב‏.23.38.48.png
    KB 42 · צפיות: 33
  • צילום מסך 5776‏.03‏.04 ב‏.23.30.20.png
    KB 28.1 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
לכאלה פונטים אנו מצפים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoel32;1852160:
לכאלה פונטים אנו מצפים!

תודה, יש עוד הרבה פונטים כאלו יפים יותר מזה.

אני שוקד על פרוייקט רחב היקף בשם ״חזון האותיות היבשות״, בו אני מחיה ומשחזר מחדש פונטים יהודיים שורשיים יפהיפים שאבד עליהם הכלח, שיחזור מדוייק ברמה של אחד על אחד, וכולם בטכנולוגיית אופן טייפ עם ניקוד מושלם, ליגטורות, אותיות מתרחבות ועוד תוספות רבות.

הדבר דורש המון עבודה ובעיקר המון זמן (שאין לי...) ולכן העניין קצת מתעכב.

יש למה לחכות!

• הוסף לסימניות
אם אפשר, שיתאים גם לתג, עם קרנינג.

• הוסף לסימניות
כמובן, גם משתמשי תג לא יקופחו, עד כמה שהדבר תלוי בי, כל הפונטים יהיו שמישים גם עבור תוכנת תג

• הוסף לסימניות
נישה בלעדית ומיוחדת
מצפים בקוצר רוח

• הוסף לסימניות
הפונט המדובר שהועלה פה הוא הפונט שהשתמשו בהוצאת "רעדלהיים" הנוסטלגית ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה