דרוש מידע מישהו מכיר את חברת עתידור יזמית של פינוי בינוי ?

• הוסף לסימניות
אני התגוררתי בעבר בתל ציון וקובי קוליץ היה שותף שם לכל התהליך, כולל תכנון, כולל בניה, כולל מוסדות ציבור מ-א' ועד ת'
הציבור שם אומר עליו רק מילים טובות
למה שמו לא מופיע באתר של שאג ולול? לא יודעת
לגבי חברת עתידור - מדובר בחברה שבה שותפים קובי קוליץ ואיציק פילץ
איציק פילץ הוא מהנדס בנין, בעבר היה מפקח בניה כיום יש בבעלותו חברה קבלנית ולפי מה שאני יודעת אנשים מאד מרוצים ממנו ומעריכים אותו
יש לי שני קרובי משפחה שהם לקוחות של עתידור והם מאד מאד מרוצים
הם מדגישים לי שתי דברים - מקצועיות ושירות לקוחות
קבל את האמת ממי שאמרה

• הוסף לסימניות
מה זה בכלל דנס 100
העתקתי לך מGPT
"דנס 100" (Dun’s 100) הוא דירוג שנתי של החברות המובילות במשק הישראלי, שמתפרסם על ידי חברת דן אנד ברדסטריט ישראל. זהו אחד הדירוגים העסקיים היוקרתיים והמוכרים ביותר בארץ.

מה כולל הדירוג?​

"דנס 100" מדרג חברות לפי תחומים שונים, כמו:

• נדל"ן והתחדשות עירונית
  • משרדי עורכי דין
  • חברות טכנולוגיה
  • רואי חשבון
  • קבלנים וחברות בנייה
  • קמעונאות
  • תעשייה
  • הייטק
  • שירותים פיננסיים
    ועוד.

בשביל להיות בדנס 100 צריך לעבור בדיקות רבות על איתנות פיננסית ועוד.
לא כל אחד זכאי להיכנס למועדון הזה.
היות ויש לי דירה בירושלים ועתידור הציעו לנו פרויקט התחדשות עירונית, עשיתי עליהם בדיקות שתי וערב, וקיבלתי תשובה על 3 דברים, יש להם איתנות פיננסית לא רגילה, הם מבצעים בעצמם, ויש להם הון אנושי יוצא מן הכלל שזה מה שחשוב בהתחדשות עירונית.
אגב נסעתי מיוחד לתל ציון לדבר עם הדיירים שם, הם לא גמרו לשבח,
איך קובי קוליץ היה מולם בצורה הכי מקצועית ואנושית החל משלב הרכישה, וכלה בביצוע והאכלוס.
אני לא יודעת מי הוא הכותב בביטחון נגדם ומה האינטרסים שלו אני ממליצה עליהם בכל פה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האינטרס שלי הוא האמת!
איציק פילץ הוא מנהל עבודה בפרויקטים שרשומים בדנס 100, האם הוא קשור לחברת המדוברת?
ואם כן מה הכוונה מבצעת, פיקוח בניה זה נקרא ביצוע?

ש.א.ג. מעניין שבאת של ש.א.ג. זה לא מופיע, מופיע בשיתוף עם חברה אחרת.

אוקי, אז הם לא בנו,
רק אתה מתכוון שיש עוד חברות שלא בנו, אז במה הם חברה רצינית,

פרסומת זה אומר משהו?
לא ברורה ההתלהמות הזו.. (אף אחד לא מכריח אף אחד לעבוד עם אף אחד)
אבל כיוון ששאלת אני יכולה לענות.
חברת עתידור בהחלט בנתה ויש לה מאות לקוחות מרוצים, חלק מהכתובות הזכרתי..
חוץ מזה מלבד החלק היזמי יש להם בנוסף זרוע ביצועית והיא אכן מבצעת את הפרויקטים בכתובות הנ"ל ובעוד מקומות, והמהירות עם המקצועיות שלהם זה שם דבר.
(אגב הם מעסיקים בעצמם פועלים כך שגם בזמנים הכי קשוחים שכל המשק נעצר, הבניה אצלם המשיכה).

ושוב-
לדעתי השילוב של תהליך כולו במקום אחד, החל מיזמות ועד גמר- במקום אחד עם שקיפות ואמינות נדירה-
הוא בהחלט דבר קריטי לפרויקט התחדשות עירונית.

בכל מקרה לא מבינה את הנסיון שלך להוריד..
אם מישהו לא מעוניין לעבוד איתם זכותו
ומי שכן מעוניין, אני ממליצה פשוט להיפגש איתם ולשמוע את ההצעות הטובות שלהם.
לראות מי האנשים ומה צורת העבודה שלהם, ולשאול כל שאלה שנראית לכם.
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
אני התגוררתי בעבר בתל ציון וקובי קוליץ היה שותף שם לכל התהליך, כולל תכנון, כולל בניה, כולל מוסדות ציבור מ-א' ועד ת'
הציבור שם אומר עליו רק מילים טובות
למה שמו לא מופיע באתר של שאג ולול? לא יודעת
לגבי חברת עתידור - מדובר בחברה שבה שותפים קובי קוליץ ואיציק פילץ
איציק פילץ הוא מהנדס בנין, בעבר היה מפקח בניה כיום יש בבעלותו חברה קבלנית ולפי מה שאני יודעת אנשים מאד מרוצים ממנו ומעריכים אותו
יש לי שני קרובי משפחה שהם לקוחות של עתידור והם מאד מאד מרוצים
הם מדגישים לי שתי דברים - מקצועיות ושירות לקוחות
קבל את האמת ממי שאמרה
יש לך אולי את המספר של קובי קוליץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....