דרוש מידע מישהו מכיר את 'כובעי פרקש'?

• פותח הנושא rutt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הם יקרו את המחיר ל900 ש"ח לכובע הפשוט
שזה יותר מ30 אחוז
כך שאין זה שווה ניתן לקבל במחיר כזה כובעים הרבה יותר אכותים בחנויות אחרות

• הוסף לסימניות
מי שמתאים לו לקנות כובע טוב במחיר כזה,שיהיה,ושילך לשמחות!

אני לכשעצמי קונה כובעים טובים שזולים בעשרות אחוזים
הם מספקים ומספיקים לי.
(ראטש צ'רבו,יש גם לפרסטר ופוקס כובעים מעולים)

• הוסף לסימניות
הם יקרו את המחיר ל900 ש"ח לכובע הפשוט
שזה יותר מ30 אחוז
כך שאין זה שווה ניתן לקבל במחיר כזה כובעים הרבה יותר אכותים בחנויות אחרות
הכובעים שלהם מאוד מאוד איכותיים.
יש לנו אחד 6 שנים ועדיין נראה מעולה.

• הוסף לסימניות
יש גם פאניצה אחלה כובע
גם זול בין 600-1000 יש כמה סוגים איכותי לא פחות מפרקש וגם אחלה עיצוב כמו פרקש

• הוסף לסימניות
לנו יש כבר כובעים של פרקש 6 שנים - פצצה! נשמרים מצוין ונראים נפלא
בגלל 'חסרון השוליים' שכבר יותר צרים, נתנו לפני חודש כובע בן שנתיים לשיפוץ ב-350 - הצרת שוליים ל-7 (זה המקסימון שהיה אפשר ומתאים לנו...) והנכמה - יצא כובע מושלם וחדש.

• הוסף לסימניות
האם המחיר לשיפוץ גם עלה ומנ שעטת הפתיחה?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה היה הרמה שלהם אבל הוא עשה כובע מטורף... ( כובע של בורסולינו)
כל מי שצריך היום תיקון כובע הולך אליו.

• הוסף לסימניות
1707740829635.png

אגב יש אשכול שלם על זה פה בפרוג

• הוסף לסימניות
אחד העובדים שלו פתח מתחת חנות לשיפוץ כובעים, פרקש מפנה את כולם אליו.
עשה לי עבודה מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה