דרוש מידע מישהו מכיר את 'כובעי פרקש'?

• פותח הנושא rutt
  • פורסם בתאריך
האם מישהו יודע פה מניסיון! האם עדיף להצר כובע של בורסלינו אצל בורסלינו עצמם או אצל פרקש?
תודה!

מישהו יודע כמה עולה היום כובע בפרקש?
אם יש לו הסדר עם ת"תים שאפשר לקבל הנחה?

קניתי ממנו לפני החג כובע ב 850 ש"ח ולא התחרטתי לרגע, זה היה שווה כל שקל ובייחוד העיצוב המותאם ולאחר שהסתובבתי בבורסלינו, פיניצה ועוד חנויות ולא מתאתי משהו שאהבתי עלי בצורה מיוחדת חוץ מ"פרקש"!!

אולי שווה לבדוק כמה עולה כובע חדש עם גזרה עדכנית במקום אחר?
לפעמים העיצוב לכובע לא ממש חדש יעלה מחיר דומה
והתוצאה לא תמיד כמצופה.

נערך לאחרונה ב:
כובע חדש של בורסלינו עולה פי 3 מהצרת כובע קיים

לא העזתי להציע לקנות כובע של בורסלינו..
להכנס לברון/פוקס/ מישהו ולקנות. כובע טוב בשליש מחיר+-

תודה אבל אני מעוניין להישאר עם שלי ולהצר אותו, אין פה אף אחד שעשה בבורסלינו??

גם אני אצל פרקש ויצא מצוין!
הוא יודע להקטין את הגובה של הכובע
אגב אצל בורסלינו אמר לי מוכר שאין להם אפשרות כזאת אלא הם שמים הרבה אדים כדי להנמיך את הגובה
ולכן זה לא הכי טוב אולי בהקטנה קצת של הכובע לי היה שול 10 ס"מ היום באזור ה- 7.5 8 ס"מ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה