נכתב ע"י כוכב103;1031266:יש כל מיני רפואות אלטרנטיביות שלפי מיטב ידיעתי אינן מועילות באופן משמעותי.
נכתב ע"י חני 100;1031450:ממליצה לך מאוד מאוד על "אייפק".
תרגישי טוב!
בשונה מהcmv אין סיכונים למצבים מיוחדים. "רק" החולשה המפורסמת של המונו- כל אחד ברמתו.נכתב ע"י חביבה;1031493:מה יש לכם להגיד על מחלת ה-EBV. סיכונים וכו' אשמח לשמוע!
נכתב ע"י טוליפ;1031367:כל מה שכתוב פה נכון. מלבד העובדה שנדבקים ממנו רק פעם אחת בחיים, לכן לא יתכן מישהו שעבר את זה יותר מפעם אחת. (כמו מונו)
לא הcmvנכתב ע"י רותי בן שימ;1031511:אני לא מבינה על מה את מדברת.
אני עברתי את זה פעמיים.
שכנה של ההורים שלי עברה את זה לפחות 8 פעמים כל פעם לכמה חודשים. (וכל פעם היא הדביקה ילד אחר שלה.)
חברה מהכיתה עברה את זה שלוש פעמים הדביקה את אח שלה ושניהם היו חולים בערך חצי נה.
אני לא מבינה בין סוגי המונו ומחלת הנשיקה אבל אחד מהמינים של זה חוזר ועוד איך.
זהו באמת ה"מונו" הנפוץנכתב ע"י חביבה;1031541:כן, לEBV קראים מונו.
נכתב ע"י סא;1031530:לא הcmv
אולי את מתכונת לשני [לא מסוכן]ebv
נכתב ע"י קופית;1031847:הרופאה ניבאה לה עתיד שחור משחור ועודדה אותה לבצע הפלה לאורך כל ההריון.
ברוך ה' הילד נולד בריא לגמרי. הוא הופך את כל הבית , מרוקן את הארונות ומתעורר מכל פיפס.
....נכתב ע"י קופית;1031847:ברוך ה' הילד נולד בריא לגמרי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים