מישהו מכיר את תוכנת מיוזסקור (לכתיבת תוים) ויכול לעזור?

• הוסף לסימניות
אני מנסה לכתוב קו הרמוני של פריטת ולס (בס אקורד אקורד) ולא מצליחה
(הבס באורך תיבה שלימה אבל מעליו שני אקורדים והוא לא מוכן לקבל את זה...)

מתמצאים?

• הוסף לסימניות
עוד רלבנטי?

• הוסף לסימניות
כן. נ יסיתי וניסיתי ולא הצלחתי אז בינתיים עזבתי את זה
אשמח אם יש מישהו שיוכל להדריך אותי בכך.

תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תהילהלוש;2088457:
כן. נ יסיתי וניסיתי ולא הצלחתי אז בינתיים עזבתי את זה
אשמח אם יש מישהו שיוכל להדריך אותי בכך.

תודה!

אני מכיר את התוכנה די נחמד. אני אשמח לעזור כמה שאוכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תהילהלוש;2088898:
תוכל להסביר לי איך לכתוב קו בס ואקורדים?

אפשרי להמתין עד סוף השבוע?
פשוט התוכנה לא לידי, והרבה זמן כבר לא השתמשתי בה, ויתאפשר לי רק בסוף השבוע...

דרך אגב, יש תוכנה הרבה יותר מקצועית וגם נוחה לשימוש בשם סיבליוס, התוכנה יקרה, אבל יכול להיו. שאפשר למצוא הורדה באינטרנט (לא נכנס לענין הלכתי אם מותר), למי שכותב הרבה תווים, אז היא פשוט הרבה יותר נוחה.
יש גם תוכנה בשם "פינלה" שהיא הרבה יותר מסובכת, ויש לה גרסת הכרות פשוטה יותר חינמית, לא התנסתי בזה אבל זה אמור להיות טוב.

• הוסף לסימניות
לא כל כך מבין בתוכנות,
אבל יש תוכנה לכתיבת תוים ע''י נגינה במקלדת בחיבור מידי למחשב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורג;2089953:
לא כל כך מבין בתוכנות,
אבל יש תוכנה לכתיבת תוים ע''י נגינה במקלדת בחיבור מידי למחשב?

יש אופציה כזאת בכל תוכנה של כתיבת תווים. אבל צריך שהנגינה תהיה מדויקת מאוד, כדי שלא יהיה תווים כמו 1/32 פתאום...
יש עוד אופציה שאפשר לנגן את התו במידי, ואתה קובע בתוכנה תוך כדי את אורך התווים, בדרך כלל, התוכנה בנויה באופן שקל לשנות את האורך תוך כדי והכתיבה זורמת יחסית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלאסיקה;2089996:
יש אופציה כזאת בכל תוכנה של כתיבת תווים. אבל צריך שהנגינה תהיה מדויקת מאוד, כדי שלא יהיה תווים כמו 1/32 פתאום...
יש עוד אופציה שאפשר לנגן את התו במידי, ואתה קובע בתוכנה תוך כדי את אורך התווים, בדרך כלל, התוכנה בנויה באופן שקל לשנות את האורך תוך כדי והכתיבה זורמת יחסית.

זה לא יותר מהר מלכתוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורג;2090000:
זה לא יותר מהר מלכתוב?

יכול להיות. זה בעיקר תלוי אם אתה יכול לכתוב מהזכרון. ברעיון, יש את כל האופציות במקלדת עצמה ולא צריך דווקא מקלדת שליטה או אורגנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תהילהלוש;2088898:
תוכל להסביר לי איך לכתוב קו בס ואקורדים?

זה מאוד פשוט...
אז ככה, בלוח הראשי איפה שיש את הסמנים של אורך התווים רבע שמינית שלם וכו', יש קוביה בארבע צבעים ממסופרים 1 2 3 4 כל אחד מהם מסמן קול אחד.
כלומר, כשאת רוצה לכתוב את קו הבס תלחצי על מספר 1 (קיצור; Ctrl+Alt+1) ואז כשאת לוחצת N את מתחילה לכתוב את קו הבס, אפשר לכתוב כמה תיבות שרוצים ברצף. שימי לב שכשאת כותבת התווים הסמן מסומן בצבע כחול (1).
אח"כ, כשאת באה לכתוב את הקו של הפריטה, במקרה של ולס למשל, שתק-רבע-רבע, אז את חוזרת למיקום של תחילת התיבה, לוחצת הפעם על 2 (הירוק) ואז את מתחילה לכתוב שתק או רבע, או מה שתרצי.
אפשר להוסיף קו שלישי ב3 וכן הלאה, עד 4 קווי צלילים, על אותו הדרך.
בהצלחה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלאסיקה;2095834:
זה מאוד פשוט...
אז ככה, בלוח הראשי איפה שיש את הסמנים של אורך התווים רבע שמינית שלם וכו', יש קוביה בארבע צבעים ממסופרים 1 2 3 4 כל אחד מהם מסמן קול אחד.
כלומר, כשאת רוצה לכתוב את קו הבס תלחצי על מספר 1 (קיצור; Ctrl+Alt+1) ואז כשאת לוחצת N את מתחילה לכתוב את קו הבס, אפשר לכתוב כמה תיבות שרוצים ברצף. שימי לב שכשאת כותבת התווים הסמן מסומן בצבע כחול (1).
אח"כ, כשאת באה לכתוב את הקו של הפריטה, במקרה של ולס למשל, שתק-רבע-רבע, אז את חוזרת למיקום של תחילת התיבה, לוחצת הפעם על 2 (הירוק) ואז את מתחילה לכתוב שתק או רבע, או מה שתרצי.
אפשר להוסיף קו שלישי ב3 וכן הלאה, עד 4 קווי צלילים, על אותו הדרך.
בהצלחה...

זה התשובה! אני מכיר את התוכנה הזאת די טוב, פשוט שכחתי ששאלתי אותך לגבי פעילות האשכול!
מצטער!

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו תוכנת כתיבת תווים חינמית (פרוצה, או שלכתחילה היא חינמית)
אשמח מאד לקבל,
זה מאד דחוף לי

• הוסף לסימניות
מיוסיסקור שדובר עליה בהתחלה היא חינמית

• הוסף לסימניות
יש גם את Guitar Pro 7 תוכנה מצויינת ב"גרסא חינמית".... כאן .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה