מישהו מכיר את medya company לכיול מסך?

• הוסף לסימניות
יש לי מסך dell 2410 יותר משנה, וכבר בכמה עבודות ששלחתי לדפוס התוצאה לא כמו זו שמוצגת במסך.
עכשיו בעבודה שהורדתי הזמנתי אייריס כדי לבדוק קודם את הצבע, חלק צבעים היו נכונים, אך צבע אחד בולט שינה את צבעו והתבהר מאוד.

רציתי להזמין שירות של מכייל מקצועי שיסדר לי אחת ולתמיד את הענין ויכייל את המסך כך שלפחות יצא קרוב ב95 למודפס.
אני מכירה את הבעייתיות והשונוּת בין כל מחשב למדפסת בכל מקום שהוא, אך אני מאמינה שיש איזושהי נוסחה או התאמה ניטרלית.

אמרו לי על שירותי medya company שמתאמים בין סורק למדפסת שנקנתה אצלם.
יש להם שירותי מכייל.
האם מישהו השתמש בשירותיו?
מרוצים?
התוצאה מצדיקה את ההוצאה?

או שיש לכם המלצה למישהו אחר, אמין ומקצועי?

אשמח לכל מידע בנושא.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
קניתי מכייל יד שניה מחבר כאן בפרוג, i1Match
כיילתי איתו לפי הוראות התוכנה שנפתחה.

המכייל מ medya company חזר אלי עכשיו, ואומר שהמסך שלי לא נחשב מסך גרפי ולכן הוא לא מכיר אפשרות לכייל אותו.
יש להם מסכים שנקראים Nec שעולים בסביבות 3000-4000 ש"ח (תלוי בגודל) שהם מסכים גרפים מאוד טובים ואותם ניתן לכייל.
וכן הכיול עדיין לא משקף באופן מושלם כשכל פעם מדפיסים במקום אחר, לכן יש צורך באייריס להגהת צבע ודפוס איכותי.

אני לא מעונינת כעת ברכישת מסך אחר,
השאלה אם יש אפשרות לקבל ממה שיש לי - dell 2410 את הכי טוב באפשרויות הקיימות?

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
הדל מספיק טובים. ההפרש בינם ל NEC (היקרים - כי NEC מייצרים גם זולים מאוד) לא כזה גדול.
פשוט הדל מסכים יחסית זולית ל NEC ואין הרבה שולי רווח לחברות ומפיצים קטנים לכן הם דוחפים דברים אזוטריים עם יבוא פרטי שלהם ששם יש שולי רווח ענקיים.

• הוסף לסימניות
יש לך אולי במה לעזור לי?
אני מחפשת מישהו שיבוא אלי ויסדר לי תצוגה הכי נכונה שאפשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה