מישהו מכיר בטריית גיבוי לראוטר?

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר בטריית גיבוי לראוטר כמו שמוכרים פה:
https://bstore.bezeq.co.il/product/5068
רק במחיר יותר זול.
מישהו יודע איפה יש אולי גם באיביי ביותר זול?

• הוסף לסימניות
אני חיברתי את הראוטר לאל-פסק של המחשב ופתרתי לי את כל הבעיות.

• הוסף לסימניות
מישהו?

• הוסף לסימניות
למה לא לעשות כמו שנירוש כתב?

• הוסף לסימניות
למה לא לעשות כמו שנירוש כתב?
1. איך מחברים חיבור 12V לאל פסק?
2. זה פיתרון רק למי שהמחשב שלו הוא מחשב נייח.
.3 זה פיתרון רק אם המחשב והראוטר באותו מקום.

• הוסף לסימניות

1. כל אל-פסק בא עם טרנספורמטור. עושים לכבל של האל-פסק שקע, ומתחברים אליו.
2. נכון.
3. נכון.

• הוסף לסימניות
יש מתאמים לזה.
בכל מקרה, הסוללה של בזק יותר זולה מאל פסק.

• הוסף לסימניות
יש מתאמים לזה.
בכל מקרה, הסוללה של בזק יותר זולה מאל פסק.
זה היה במבצע לפני חודש ב99 שקל בערך בבזק, ולא קניתי כי אמרתי אני ימצא את זה באיביי בחצי מחיר, ממה שאני מבין פה אז אין משהו כזה באיביי?

• הוסף לסימניות
זה היה במבצע לפני חודש ב99 שקל בערך בבזק, ולא קניתי כי אמרתי אני ימצא את זה באיביי בחצי מחיר, ממה שאני מבין פה אז אין משהו כזה באיביי?
ממה שאני הבנתי מהמודעה המצורפת, זהו מוצר יחודי לבזק.
אני מאמין שאם תמתין משהו כמו חודש\חודשיים - כבר ימצאו ברשת חיקויים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה