מישהו מכיר בית דפוס מקצועי בפתח תקווה?

• פותח הנושא A.M
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה למה? כי אני רוצה להדפיס דרכם משהו ולפני זה להתייעץ איתם....

• הוסף לסימניות
מדובר בכמות גדולה?

• הוסף לסימניות
לכמויות גדולות:
רחוב שטמפפר מלא בבתי דפוס אחד אחרי השני (בקטע שמיד אחרי שפונים מחיים עוזר)
אופסט קולור, קונספט, אומנות הדפוס (יש שם עוד כמה )

לכמויות קטנות:
רק דפוס עמל בזבוטינסקי פינת רוטשילד (מול המצבה) מדפיס גם כמויות קטנות ובודדים.
הדפסה יפה מאד..

• הוסף לסימניות
אני רוצה להדפיס פלקט אחד בגודל של שתי דפי a4
בשטמפר לא ידפיסו לי?

ברוטשילד פינת ז'בוטינסקי זה איפה השוק נכון???

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול..

נכתב ע"י לנדא;1221281:
לכמויות קטנות:
רק דפוס עמל בזבוטינסקי פינת רוטשילד (מול המצבה) מדפיס גם כמויות קטנות ובודדים.
הדפסה יפה מאד..

יש לך ניסיון איתם? איך המחירים שלהם?
אני פתח תקוואית, ולכל הדפסה קטנה רצה לב"ב..

• הוסף לסימניות
אני עובדת עם דפוס אופסט קולור בשטמפפר מרוצה מאד, לא יודעת אם הם עושים עבודות קטנות

• הוסף לסימניות
כוונתי הייתה למה-בשביל זה? ז"א מה את צריכה להדפיס לפי זה הייתי מפנה אותך לדפוס כי לא כולם עושים הכל....
כמו שאמרו בשטמפפר יש המון וכולם ממש זולים-מניסיון
יש גם טכנוגרף -אזור העירייה

• הוסף לסימניות
מישהו מציע לי משהו מעודף? עבודה בודדה

• הוסף לסימניות
בסוף התקשרתי לעמל דווקא ישלהם מחירים טובים.... והם עושים עבודות בודדות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה