כללי מישהו מכיר דפוס זול להדפסת שלטים

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר דפוס זול להדפסת שלטים על ברזנט?
אני צריכה שלטים זולים שיחזיקו לי חודשיים- שלוש. לא יותר,
ממה שבררתי כל שלט כזה עולה בסביבות ה90-100 ₪ ליחידה. (בלי מע"מ)
זה הגיוני??
ואני רציתי 50 כאלה...
מישהו מכיר מקום קצת יותר שפוי? או חומר זול שיחזיק לי לזמן של חודשיים - שלושה ומקום שעושה את זה?
תודה!

• הוסף לסימניות
אה, שכחתי. ואני צריכה באזור ירושלים.....

• הוסף לסימניות
שלטים פלוס - בית שמש
משלוחים לירושלים

• הוסף לסימניות
תודה! הם באמת נתנו חצי מחיר מהאחרים.. על שמשונית! :)
עזרת מאוד. תודה!

• הוסף לסימניות
ועדו שאלה -
מקום זול בירושלים להדפסת כרטיסי ביקור - מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פתוש;1293443:
מישהו מכיר דפוס זול להדפסת שלטים על ברזנט?
אני צריכה שלטים זולים שיחזיקו לי חודשיים- שלוש. לא יותר,
ממה שבררתי כל שלט כזה עולה בסביבות ה90-100 ₪ ליחידה. (בלי מע"מ)
זה הגיוני??
ואני רציתי 50 כאלה...
מישהו מכיר מקום קצת יותר שפוי? או חומר זול שיחזיק לי לזמן של חודשיים - שלושה ומקום שעושה את זה?
תודה!

ההודעה שלך מנוסחת בצורה מאוד מתנשאת ופוגענית,
כאילו מי שיקר הוא לא שפוי.

המלצה לשנות נוסח כאלה....

• הוסף לסימניות
יש דפוס חדוה בשמואל הנביא פינת שמעון הצדיק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה