לפני כמה זמן?אני הזמנתי מפרפרקט ליין,עדין לא הגיע...
אני מבררת בשביל לעשות מטבח לדירה חדשה מקבלן.מטבח מגיע בשלבים
מקדמה, ואז שבוע למדידות (מגיע מודד לבית לראות גודל מדויק, מיקום נקודות מים וגז וכו') ואצלהם מהרגע שהגיע תוצאות מהמודד, בוצעו שינוים והועבר יתרת תשלום-21 ימי עסקים.
יצא לי פחות מ14, לא כולל קרמיקה ופירוק
הגענו אליהם כי קיבלנו המלצה מקבלים מקצועי ישר וידיד המשפחה
זו הסיבה שאני מנסה לקבל פה המלצותלא הייתי מהמרת כלל על מטבח מחנות לא מוכרת כחברת מטבחים.
ולא חברות ששנתיים- שלוש בכביש...
ואיך האיכות? והאחריות?פרפקט ליין לא חנות של שנתיים שלוש
קנינו שם לפני 6 שנים
ערבי פלסטינאי או ישראלי ?עשיתי אצלהם
שירות מצוין, אבל זה סחורה מאוד זולה ועבודה זולה גם, יש להם מתקין ערבי שלא מענין אותו שיהיה מדויק, ויוצא ממש רמה נמוכה לא משהו וואו, גם המחיר שהם מפרסמים זה סוג אחד של שייש מכוער ומי שרוצה צבע אחר צריך לשלם שדרוג, המחיר אמנם נמוך אבל אני לא יכולה להגיד שהייתי מרוצה, לקחתי אותם למטבח לדירה שעומדת להשכרה ודי התאכזבתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים