דרוש מידע מישהו מכיר יועצת בשם גליה סברסוב?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לפעמים, כשאנחנו מדברים על מוגנות, אנחנו עלולים לבלבל בין שפת הרוך, שהיא שפתם של הילדים, לשפת התשוקה, שהיא שפתם של מבוגרים. ילדים נמצאים בגיל החביון, וחשיפה שלהם, גם אם היא דרך שיח, לכאורה, על מוגנות, עלולה לחשוף אותם בצורה לא לגמרי מתואמת.
לכן מתחברת מאד למשפט הזה

כל מילה , ובנוסף עוד נקודות( כמובן שזה לא דברים שאפשר לעלות בפורום כזה)
לדעתי הצורה שבה היא מכוונת לדבר עם הילדים מתאימה יותר למשפחות יותר פתוחות, לא סגנון חרדי קלאסי, משפחות שבהם השיח על הנושא קיים ביום יום ( כמו זה שהיא אומרת שהיא מספרת לילדים כל פעם שמתפוצצת פרשת אונס בתקשורת החילונית, והם משוחחים על זה, לדעתי זה לא מתאים לילדי חיידר טהורים או בנות בית יעקב להכניס אותם לסיפורים האלה, לא סותר שכמובן חובה!!!! להכניס מודעות וזהירות רבה!! )
ואני ממש לא קיצונית ולא "פרומרית" רק עודף מידע בדברים האלה לדעתי לא נחוץ ואף פוגע...( בתמימות בחרדות שילדים מפתחים חלילה ועוד)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
כל מילה , ובנוסף עוד נקודות( כמובן שזה לא דברים שאפשר לעלות בפורום כזה)
לדעתי הצורה שבה היא מכוונת לדבר עם הילדים מתאימה יותר למשפחות יותר פתוחות, לא סגנון חרדי קלאסי, משפחות שבהם השיח על הנושא קיים ביום יום ( כמו זה שהיא אומרת שהיא מספרת לילדים כל פעם שמתפוצצת פרשת אונס בתקשורת החילונית, והם משוחחים על זה, לדעתי זה לא מתאים לילדי חיידר טהורים או בנות בית יעקב להכניס אותם לסיפורים האלה, לא סותר שכמובן חובה!!!! להכניס מודעות וזהירות רבה!! )
ואני ממש לא קיצונית ולא "פרומרית" רק עודף מידע בדברים האלה לדעתי לא נחוץ ואף פוגע...( בתמימות בחרדות שילדים מפתחים חלילה ועוד)
גם של אמהות שקבלו רעיונות מיותרים לראש (בתחומים משיקים)
זה מתחיל במוגנות וממשיך עד ועד בכלל
יש גבול מאד דק בין מוגנות לבין הפחדות כדי לרכוש סדרה בנושא וד"ל

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
ושוב, לא פוסלת חלילה באפן גורף
רק עלינו כהורים יש אחריות לשלום ילדינו מבחינה רוחנית פיזית ונפשית, ולא כל תוכן ראוי ומתאים לכל משפחה, ולפעמים נשאבים לקורס מסויים ולא שמים לב חלילה לדברים שלא בהכרח מתאימים לנו אישית, ובדברים האלה קשה מאד לתקן ( אחרי שחושפים את הילדים הרכים, בלתי אפשרי לחזור אחורה)

• הוסף לסימניות
ושוב, לא פוסלת חלילה באפן גורף
רק עלינו כהורים יש אחריות לשלום ילדינו מבחינה רוחנית פיזית ונפשית, ולא כל תוכן ראוי ומתאים לכל משפחה, ולפעמים נשאבים לקורס מסויים ולא שמים לב חלילה לדברים שלא בהכרח מתאימים לנו אישית, ובדברים האלה קשה מאד לתקן ( אחרי שחושפים את הילדים הרכים, בלתי אפשרי לחזור אחורה)
מדוייק.

• הוסף לסימניות
אני אישית אחרי שעברתי את הקורס הנ"ל, הייתי שמחה לעבור קורס אחר שהוא בהסכמת גדולי ישראל ( הרב זילברשטיין, הרב גנס וכד' )
אם יש למשהיא מידע, אשמח לשמוע
פסיכולוגית מעולה בשם שרי ברלינסקי
מעבירה סדרה מעולה במתנסים
מכירה כמה מכל קצות הקשת החרדית שנהנו מאד

• הוסף לסימניות
יש לה קורסים בנושאי זוגיות ...
מהכרות שלנו שלי ושל אשתי
בוודאי יש מה לברר עם הרב שלכם (כזה שמכיר...)
האם זה מתאים לכם מבחינה השקפתית ומבחינה הלכתית.
(לא מרמז לטוב או לרע - רק מכיוון שנושאים אלו רגישים במיוחד בדעות לכאן ולכאן ברור לי שלא לעניין שכל אחד ייכנס למשהו כזה ללא בירור טוב עם רבותיו.)

• הוסף לסימניות
מישהו התנסה בעוד דברים איתה? לדוגמא היא משווקת את עצמה גם בתחום חיזוק שרירי רצפת אגן וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה