מישהו מכיר "מברשת עיצוב" לכתיבה במערכת ניהול בוורדפרס?

• הוסף לסימניות
אני מכניסה טקסט רב לפוסטים בוורדפרס, ומדי פעם צריכה לעצב כותרות וכו' בעיצוב מסוים.
מישהו מכיר "מברשת עיצוב" בדומה למה שיש בוורד - שמאפשרת לחזור על עיצוב מסוים בטקסטים נוספים?

• הוסף לסימניות
יש חינמי
https://wordpress.org/plugins/wp-super-edit/

לפי צילום המסך נראה שיש כזה פונקציה

התוסף עובד של פקודה שרוצים שיה בכלי העריכה מוסיפים אותו בגרירה בהגדרות של התוסף [דומה לניהול וידגטים]

קבצים מצורפים

• screenshot-1.png
    KB 30.1 · צפיות: 2
  • הוסף לסימניות
אני מכניסה טקסט רב לפוסטים בוורדפרס, ומדי פעם צריכה לעצב כותרות וכו' בעיצוב מסוים.
מישהו מכיר "מברשת עיצוב" בדומה למה שיש בוורד - שמאפשרת לחזור על עיצוב מסוים בטקסטים נוספים?

גם אני מחפשת את האפשרות הזאת "מברשת עיצוב" בוורדפרס. התוסף שהובא כאן לא עובד בגירסאות האחרונות של וורדפרס, וגם הדעות עליו שליליות.

• הוסף לסימניות
היום באלמנטור זה עובד
העתק- הדבק עיצוב...

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
היום באלמנטור זה עובד
העתק- הדבק עיצוב...

בהצלחה רבה

עכשיו לראשונה התוודעתי לאלמנטור. יפה מאד, אבל נראה שזה לקנות פרה בשביל כוס חלב... [אפילו שהפרה פה בחינם...] אני צריכה משהו הרבה יותר פשוט - סתם מברשת עיצוב שתעשה את העבודה.

• הוסף לסימניות
למי שחזר מחול-המועד - אולי יש מידע בענין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה