מישהו מכיר???מישהו שמע?- חשוב ודחוף!!

• הוסף לסימניות
מישהו אולי שמע או מכיר צלם וידאו בשם יוסי שחר (הוא גם צלם סטילס) ויכול אולי לתת לי חוות דעת עליו.
או שאולי יש לכם עוד שם של צלם וידאו מקצועי וזול?
זה יעזור לי מאד..
תודה רבה רבה!!

• הוסף לסימניות
צלם וותיק, מנוסה מאוד ונעים לעבוד איתו

• הוסף לסימניות
אין על יוני צור!!!

• הוסף לסימניות
יוני צור קצת מידי יקר...
יש עוד המלצות על יוסי שחר?

• הוסף לסימניות
הוא הסריט אצלינו בחתונה. נהנינו מאד מהשירות העדינות והאדיבות. הצילום שלו מקצועי ויפה. מה שכן, העריכה מצועצעת בתחילת הסרט (בקטע של התמונות). נכנסו הרבה הנפשות ואפקטים מיושנים שעיצבנו אותי בתור עורכת וידיאו.אבל זה רק בהתחלה. אם לא אוהבים אפשר לבקש קאטים נקיים. ההמשך נקי, מסודר, מצולם יפה, בצבעים ותאורה מקסימים ותנועות מצלמה יציבות וחלקות.(גם קצת משחקי פוקוסים וכו'.)וערוך היטב.
ממליצה בכל פה.

• הוסף לסימניות
הוא הסריט אצל אחי בחתונה, ממש לא מזמן, ויצא סרט מוצלח מאד, גם הקליפ בהתחלה היה ערוך יפה וגם הסרט עצמו זרם חלק ויפה, הוא תפס את כל הרגעים המוצלחים ולא פספס כלום.

• הוסף לסימניות
ממליץ מאוד על נתן ברדוגו, צלם וידיאו, לא יקר, יוצר קשר טוב עם הלקוחות.
052-2332194

• הוסף לסימניות
עמיחי מילוא
מדהים!

• הוסף לסימניות
אם זה אותו אחד שמדברים עליו,
ראיתי חתונה אחת שלו ומאוד התרשמתי לטובה

• הוסף לסימניות
גם גדי ארנברג מצוין

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם. אשמח לעוד חוות דעת על יוסי שחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיהבראש;1755964:
תודה רבה לכולם. אשמח לעוד חוות דעת על יוסי שחר.

אין טעם לקבל עוד חוות דעת, ובפרט שאין מקום להעלות בפורום כזה (ציבורי) משהו שלילי.
אם באמת עומדים כאן על המשקל החלטות הרות גורל, ממליץ בחום ללכת ולראות או לקבל ממנו ולראות מספר דוגמאות.
שכן חוות דעל על אישיותו כצלם ללקוחותיו כבר קיבלת כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י srp;1755519:
עמיחי מילוא
מדהים!

אני עובד איתו המוון 7-8 שנים- הוא מעולה.
גם אריה גוטליב מצוין.

• הוסף לסימניות
ממליצה על יוסי שחר,
יש לו תמונות מהממות.

• הוסף לסימניות
איך השירות שלו? עומד בלו"ז? מביא את הוידאו או התמונות אח"כ במהירות או שמורח את זה חודשים ושנים כמו צלמים אחרים?
תודה על התגובות. זה עוזר לי מאד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיהבראש;1757214:
איך השירות שלו? עומד בלו"ז? מביא את הוידאו או התמונות אח"כ במהירות או שמורח את זה חודשים ושנים כמו צלמים אחרים?

לאיזו תגובה אתם מצפים? ההכירות שלכם עם צלמים לא פחות טובה משלנו !!!

לאיזה מין לשון מהרע אתם מנסים לגרור אותנו. הרי כולנו "מורחים את זה חודשים ושנים".

• הוסף לסימניות
אליהו חיון מביתר. בכל השמחות שלנו!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיהבראש;1757214:

אני אענה על השאלה הזו אחרי החגים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NBR;1755555:
גם גדי ארנברג מצוין

גדי ארנברג
הוא אלוף
לא רק מצוין
אבל היא לא נראה לי אוחזת שם בתקציב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה