מישהו מכיר???מישהו שמע?- חשוב ודחוף!!

• הוסף לסימניות
הוא צילם אצלי בחתונה וגם היה מסריט מטעמו, קיבלתי את האלבומים ביום האחרון של השבע הרכות כולל הסרט

• הוסף לסימניות
תלכי ליוסי שחר והוא יראה לך את העבודות שלו
וא זתוכלי להחליט
לגבי עמידה בזמנים תקבעי איתו חוזה
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;1756178:
אין טעם לקבל עוד חוות דעת, ובפרט שאין מקום להעלות בפורום כזה (ציבורי) משהו שלילי.
אם באמת עומדים כאן על המשקל החלטות הרות גורל, ממליץ בחום ללכת ולראות או לקבל ממנו ולראות מספר דוגמאות.
שכן חוות דעל על אישיותו כצלם ללקוחותיו כבר קיבלת כאן.

ברור שאין עניין לרשום פה לשון הרע!!
היה נשמע לי חשוד שאין לו שמות לתת לי להמלצות. ואין לי מאיפה להשיג שמות חוץ ממנו..
לכן פתחתי את הנושא הזה, לקבל חוות דעת במקום להתקשר.
אגב, אם יש למישהו בכל זאת משהו שלילי להגיד לי לתועלת, אפשר לשלוח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
ושוב- תודה לכל המגיבים...

• הוסף לסימניות
איך האשכול הזה שורד??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיהבראש;1757214:
עומד בלו"ז? מביא את הוידאו או התמונות אח"כ במהירות או שמורח את זה חודשים ושנים כמו צלמים אחרים?

מי שמורח את הזמן בדרך כלל אלו הלקוחות...
יש לי לקוח שכבר למעלה משנתיים הוא 'אוטוטו מסיים לבחור תמונות לאלבום'..

• הוסף לסימניות
ואני מכיר מישהו שיותר מ5 שנים עדיין לא בחר הגדלות ואלבומי הורים...
מניסיון, בד"כ הסחבת היא מצד הלקוחות, או שלא בוחרים תמונות או שע"פ ההסכם הם צריכים לסיים את התשלום וזה מתעכב.. (לפעמים הזוג לא מבין על מה העיכובים, אבל מה לעשות ההורים לא סגרו את התשלום..)

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה, מי שמנסה לקטול שבכלל לא יעלה את דעתו פה!

יוסי שחר צלם מדהים!
לקחנו אותו כבר ל-4 חתונות, הוא דופק עינינים, מצלם איכותי וחד
מביא מיד את התמונות והכל בטוב טעם

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה