דרוש מידע מישהו מכיר מי מתעסק עם תפירת בד לסוכה? אזור ב"ב.

• פותח הנושא rutt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אנחנו מעוניינים לתפור בד לסוכה, וזקוקים למישהו שיגיע ויקח מידות ויתן המלצות, סוגי בדים כו'.

יש למישהו מידע בענין? מישהו אמין ויסודי ובמחירים סבירים.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא מכיר? עמך בית ישראל אינם זקוקים כבר לפרנסה??...

• הוסף לסימניות
אני יכולה להמליץ לך על חנות שלכאורה יוכלו להמליץ לך על סוגי בדים.
תפירה זה משהו אחר ונפרד לדעתי.

• הוסף לסימניות
אני יכולה להמליץ לך על חנות שלכאורה יוכלו להמליץ לך על סוגי בדים.
תפירה זה משהו אחר ונפרד לדעתי.

אני מעונין במישהו שיבוא כבר עם דוגמאות, ויש לו נסיון בתפירה לסוכות [חלונות, דלתות, סקוצ'ים וכו'].

• הוסף לסימניות
אנחנו נסענו בשביל זה עד רמלה, שם באחת הסימטאות בשוק יש מישהו שעושה את הדברים האלה במחיר סביר. לצערי איבדנו את הפרטים שלו. הוא נקרא ’טייר ברזנטים’.

• הוסף לסימניות
אנחנו נסענו בשביל זה עד רמלה, שם באחת הסימטאות בשוק יש מישהו שעושה את הדברים האלה במחיר סביר. לצערי איבדנו את הפרטים שלו. הוא נקרא ’טייר ברזנטים’.
גיגול קל

תודה!

• הוסף לסימניות
חסום לי.

הדבר שאתם צריכים נקרא בשפה המקצועית ’סגירת חורף’.

• הוסף לסימניות
חרוצים!!!
יש בשיכון סאטמר בבני ברק נראה לי יותר ממשפחה אחת שמתעסקת בבדים לסוכה.
אין לי פרטים אי הזמנתי בשעתו אצל משפחה שגרים בסוף קדושת יו"ט אבל אני מאמינה שבשיכון יכוונו אותכם כבר.
בהצלחה וחג שמח!

• הוסף לסימניות
הזמנו לפני שנתיים בבני ברק
מאד נהננו
אני מקוה שזה הקישור הנכון
תבררי אם הם באזור הרצוג בבני ברק, אם כן, זה הכתובת המומלצת

• הוסף לסימניות
עדיין מחפשים...
יש עוד אינפורמציה למישהו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נראה לי שלא.
אבל לכאו' הם יוכלו להפנות אותך למישהי מתאימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה