מישהו מכיר מכונת תפירה קטנה לתיקונים בלבד?

• הוסף לסימניות
משהו די קטן, בערך בגודל של דיסק גיבוי, לצורך תיקונים קטנים בלבד.
אם כן, אשמח לשמוע היכן ניתן להשיג, ובאיזה טווח מחירים מדובר.

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה, אבל הוא חד פעמי.

• הוסף לסימניות
יש מהדק תפירה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;677778:
יש דבר כזה, אבל הוא חד פעמי.

מנסיון?
האם מה שראית הוא היה זול?
אין משהו איכותי יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;677781:
יש מהדק תפירה!

מה זה?
איפה ניתן לראות ולשמוע פרטים?
זה לא "חד פעמי", כמו שכתבו למעלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;677850:
מנסיון?
האם מה שראית הוא היה זול?
אין משהו איכותי יותר?
לא מניסיון אישי, אלא של אחת שהיא בעלת עסק בתחום התפירה. עדיף לקנות מכונה יד שניה. אבל זה לא עונה על מגבלת הגודל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;677876:
לא מניסיון אישי, אלא של אחת שהיא בעלת עסק בתחום התפירה. עדיף לקנות מכונה יד שניה. אבל זה לא עונה על מגבלת הגודל...

אין לי ידע בתפירה ואני לא מעונינת במכונה גדולה שתופסת הרבה מקום ויש בה שלל אפשרויות.
רציתי משהו מיני בעיקר לקצר את זמן התיקונים ושיצא ישר :).

• הוסף לסימניות
לי היה מהדק- הרעיון נחמד אבל לא ממש עובד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;677910:
לי היה מהדק- הרעיון נחמד אבל לא ממש עובד

משהו ישן?
מה היה מחירו?
יכול להיות שהיום יש משהו יותר מוצלח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה