דרוש מידע מישהו מכיר מנסיון בקשר לייעוץ נישואין וטיפול זוגי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
דווקא אותה?

• הוסף לסימניות
תודה לכולן
אבל האם יש הכרות
לכתוב זו אומנות של סופרים או משווקים.
טיפול זה משהו אחר/שונה/נוסף

• הוסף לסימניות
את גליה סברסוב.
בענין ייעוץ נישואין.
מישהו מניסיון שמכיר, ולא על פי פרסומים.
תודה
לא בעניין יעוץ נישואין אלא מהכרות קצת שונה עם התכנים והגישה שלה, יש לי מה לומר, בפרטי.
אגב, היא בעצמה לא מאמינה גדולה בטיפול זוגי, והיא חוזרת על זה הרבה.

• הוסף לסימניות
לא ראיתי כאן מידע עליה.
מה שמעניין זה אנשים שהתנסו איתה.
פרסומות יש עד סוף העולם.........
היא משווקת את עצמה כמשהו ייחודי.
אם זה מוצלח זה טוב.
מחפשים מידע מבעלי ניסיון.
תודה

• הוסף לסימניות
מבלי להתייחס אליה ספציפית, אין לי שום מידע עליה,
בשום אופן לא ללכת לטיפול זוגי וייעוץ אצל מישהו שאין עליו המלצות מהיכרות אישית של כמה אנשים.
יש מטפלים זוגיים ויועצים מחריבי בתים.
ואכמ"ל

• הוסף לסימניות
לא ראיתי כאן מידע עליה.
מה שמעניין זה אנשים שהתנסו איתה.
פרסומות יש עד סוף העולם.........
היא משווקת את עצמה כמשהו ייחודי.

אם זה מוצלח זה טוב.
מחפשים מידע מבעלי ניסיון.
תודה
נכון, כי זה התחום שלה. היא אלופת עולם בשיווק, וכשפוגשים את המציאות זה לא בהכרח תואם.
אין לה הכשרה של יועצת נישואין או מטפלת זוגית.
כתוב באתר שלה שההכשרה שלה הוא לייעוץ חינוכי ושהיא יועצת מ.
היה זכור לי ככה גם כן אבל לא הייתי בטוחה אז לא כתבתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה