מישהו מכיר מעבדה/ טכנאי טוב?

• הוסף לסימניות
אני צריכה טיפול "עשרת אלפים" למחשב נייד:p, מישהו יודע על טכנאי/ מעבדה טובים עם המלצות?
אשמח לעזרה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים יעל;n5007778:
אני צריכה טיפול "עשרת אלפים" למחשב נייד:p, מישהו יודע על טכנאי/ מעבדה טובים עם המלצות?
אשמח לעזרה!!!

יש טכנאי מעולה שעשה טיפול כזה בדיוק לי ולחברתי...
בני קליין
0533342318

• הוסף לסימניות
לא מכירה באופן אישי, אבל תמיד באשכולות כאלו ממליצים על הניק 'פרסומון'. (תעשי חיפוש ותראי)
שוב, לא נעזרתי בו אישית אבל בד"כ אין עשן בלי אש, גם בדברים כאלו...:rolleyes:

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אבא שלי...
אבל הלקוחות באים אליו, אם את רוצה לבוא לרכסים...;)
יש במרכז את מוישי רוזן הוא תותח במחשבים!
054-8416494

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki18;n5007881:
יש טכנאי מעולה שעשה טיפול כזה בדיוק לי ולחברתי...
בני קליין
0533342318

הוא במרכז?
לוקח את המכשיר אליו? או שצריך לבוא

• הוסף לסימניות
זה מושג שלקוח מעולם הרכב, כשאתה בא למוסך עם הרכב אומר למוסכניק שאתה רוצה טיפול עשרת'לפים זה אומר שאתה רוצה פינוק כללי לרכב, טיפול כולל שיפתור את הכל ויתחזק את הרכב! 'בנת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים יעל;n5007931:
הוא במרכז?
לוקח את המכשיר אליו? או שצריך לבוא

לטיפול עשרת אלפים חייבים להביא את המחשב... א"א בשליטה מרחוק.
הוא בביתר.

• הוסף לסימניות
הסתדרתי, תודה לכולם!!
המחשב רץ מעולה... למי שרוצה המלצות אתן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה